En mysig söndag!!

I går var hela familjen iväg och shoppade lite. Vi behövde handla lite nya kläder till Max och shorts till jeppe. Men vi började inne på bauhause för att kolla på badrumsinredning och klinkers. Det börjar närma sig gjutningen av golvet i källaren och vi behöver planera inför det. Där fanns inget vi gillade så det kommer bli en hel del turen till affärer för att hitta det vi vill ha för att kunna göra vårt fina badrum. Det börjar bli spännande nu, efter gjutningen börjar det roliga. Efter bauhause gick vi in på center syd och där hittade vi alla något. 2 nya byxor och en tröja till Max. 2 par shorts till jeppe. Och lite smink till mig. Efter shoppingen åkte vi hem och kollade vidare på badrumstillbehör på intrrnet. Beställde bl.a. 2 duschdörrar. Till kvällen lagade vi tacos och kollade på en jätte bra film. Colombiana, den kan vi varmt rekommendera.

 

 

En nyfiken Max som inte vill sova i vagnen, då kan man ju missa något.


Gratis är gott!!

Beställde hem allt detta från Go-boken, helt gratis! Man fick detta som ett välkomstpaket när man blev medlem. Vill man fortsätta vara medlem skickas ett paket i månaden med saker som är lämpade för barnets ålder. Det kostar från 149-249/ paket. Jag sa upp medlemsskapet eftersom vi har så mycket saker plus att vi får en massa hela tiden. En trip till Ullared är även inplanerad.


Badat i pool!!

I dag har Max invigit sin pool med ett svalkande dopp! Han tycker verkligen att det är skönt att bada! Han blir helt tyst och bara njuter. Han kommer uppskatta babysim som vi ska börja på i september.


Skönt att sova utomhus!!

Efter en massa bus och lek så ligger nu Max och sover i skuggan. Han var helt slut i går kväll efter en hel dag utomhus.


En härlig dag i solen!!

I dag har varit en underbar dag, så härligt det är med SOL!!!!!!! Hoppas vi får njuta av den några dagar till. Dagen har spenderats utomhus, sol för mig och skuggan för pappa jeppe och Max.


Min fotomodell!!

Max får ställa upp flera gånger om dagen som fotomodell. Jag kan inte få nog av att fota honom.:)


Akuten!!

I dag när jeppe höll på i källaren så råkade han sätta en morakniv rakt in i låret, flera cm in. Så det var raka vägen till akuten för att sy. Snittet var 2,5 cm brett och det blev 2 stygn. Han hade kommit ända in i musklerna, men det läker ju. Så ni blir det vila för min man ett tag. Synd att det hände nu när han kommit så långt, snart ska det nämligen gjutas golv. Tack snälla Mats som körde in jeppe till akuten.


Piké!!

I dag kommer Sandra och Daniel hit, det blir grillat såklart!! Max ska inviga en av dom nya pikéerna han fick i går. Den klär honom jätte bra tycker jag!:) Till tröjan har han ett par röda byxor.


Max rum!!

Nu när vi inte behöver ha dynorna till soffan i Max rum så ser där riktigt fint ut. Hans säng står självklart inne hos oss och kommer göra det ett tag till. Hoppas han kommer trivas sen när han väl flyttar in där.


LOVE


Sitta själv i stol!

Vår lilla kille blir stadigare och stadigare för var dag. I går provade vi att sätta honom i stolen utan extra stöd, och det gick hur bra som helst!:)
 

Fina kläder!!

I går natt kom mamma och pappa hem från en vecka i Venedig och dom hade fina kläder med sig hem till Max. Han provade ena tröjan, den satt perfekt. Visar dom andra 2 tröjorna senare.


Dynlåda!!

Så här ser vår nya dynlåda ut, stor, men fin tycker jag. Skönt att slippa förvara alla dynorna i Max rum.


Inte utan sin mobil!

Max har fått jeppes gamla mobil, han älskar den. Han går ingenstans utan den.


Dagens glada kille!!


Hemmalagad pizza!!

I går åkte vi till Coop och storhandlade, vi behövde fylla på med det mesta här hemma. Max skötte sig utmärkt, som vanligt. Han låg och snackade och tittade på allt runt omkring vagnen! På kvällen åt vi hemmalagad pizza och kollade på allsång på Skansen.


Mormor, morfar och morbror!!

Nu är äntligen min dator fixad, tusen tack Patrik!
Tänkte bjuda på några bilder från förra veckan då jag och Max spenderade dagen hemma hos Max mormor och morfar, även hans morbror var där=)
 

Dagens Max!!

Här har vi dagens bus-Max!!

Denna måndag!!

I dag var jeppes första semesterdag och den har sett ut så här: Vi gick upp i tid, redan klockan 7, då var Max hungrig. Jeppe körde och handlade frukost, lite gott bröd och pålägg. Åkte till bauhause och köpte en dynlåda till våra dynor i soffan. Hem och monterade den och det blev jätte bra. Åt lunch och städade och hängde upp tvätt. Sen bestämde vi oss för att gå ut och gå en lång promenad med Max och även passa på att köpa det vi saknade till maten. Nu har vi precis avnjutit en mumsig middag bestående av grillade kycklingvingar och potatissallad. Super gott!! Detta tyckte även Max som fick smaka. Han äter allt vårt matvrak!!:)


Morgonbus...

...med finaste Max!;)


Ett helt dygn av mys!!

Har haft ett helt dygn med mys med mina fina tjejer och Max förstås. När våra killar planerat paddlingsäventyr så passade vi på att träffas för tjejsnack och mys hela dagen/ natten. Allt började i går morse 08.00 då 2 bilar körde iväg killarna för paddling i rönne å. Direkt efter att Sandra lämnat killarna kom hon hem till mig och Max. Och detta blev vid 10-tiden. 

Vi börja det hela med att ta en härlig promenad till affären för att köpa det vi skulle äta till lunch och middag. Till lunch blev det pannkakor, grädde och hallon. Och till middag åt vi baconinlindad kycklingfilé fylld med philadelphiaost med gräslökssmak. Och till det gjorde vi en stor fetaostsallad. 

Vid 13-tiden kom Martina hit och då åt vi 3 lunch tillsammans. Därefter mys i soffan fram till ca 15.30 då Frida kom hit. Helt oväntat så kom även Johanna hit, jätte kul. 

Vi lagade mat, åt, myste, snackade skit. Drack kaffe, åt kladdkaka, jordgubbar och grädde. Vi mös under filtar i soffan där ute, och många skratt utdelades. Fortsatt mys inomhus då det blev för kallt ute. Vi myste/busade/lekte med Max. Vi berättade spökhistorier till vi alla var så uppskrämda att vi knappt vågade gå och kissa själv. 

Det var bestämt sedan innan att Sandra skulle sova över och det slutade med att även Frida stannade. Hon var alldeles för rädd att köra hem och sova själv. Och det var jag och Sandra tacksamma för. Jag och Sandra sov i vår säng och sen bäddade vi till Frida vid fotändan av sängen. Inne i sovrummet sov Max också såklart och även båda katterna:). Lagom varmt och skönt när vi vaknade i morse. 

Vid 8-tiden väckte jag Max för ammning och därefter åt vi tjejer frukost. Frida tog bilen hem till Malmö och jag och Sandra gick en promenad med Max. Efter det hann vi sitta ute lite och mysa till det blev molnigt. Sen var det dags för Sandra och Martina att styra bilarna mot Klippan för att hämta killarna. Ska bli kul att höra hur dom har haft det. Om deras dygn har varit lika lyckat som vårt?!  

 

Nu ligger jag och Max och vilar i soffan och är jätte nöjda med det gångna dygnet. Tack mina fina tjejer för ert trevliga sällskap och tack för att ni hjälpte till att plocka undan och fixade och donade. Vi längtar tills nästa gång vi ses!:)


Semester!!

Nu har äntligen jeppe semester och jag och Max är jätte glada!! Jippi!!!!;)


Härlig promenad!!

I dag har jag och Max gått en härlig promenad i det fina vädret.


Stadigt tag!!

Det är viktigt att hålla fast sig när man ligger på skötbordet. Speciellt när man är så stor som Max och redan han benen utanför bordet.


Grön puff!!

Jeppe har köpt en grön puff till Max och den är rolig att sitta i:)


Gjutit soffbord!!

När vi köpte den mysiga rottingsoffan till trädecket så köpte vi inte det tillhörande bordet eftersom det var för litet. Både lågt och litet. Vi har letat efter ett fyrkantigt lite större och högre bord som man utan problem kan sitta och äta vid. Och det var inte så lätt, hittade inget alls som kunde passa våra önskemål. Då bestämde sig jeppe för att gjuta ett eget efter dom måtten vi ville ha. Och det blev hur bra som helst.


Min goding!!

När jag sorterade tvätten så satt Max snällt i sängen tillsammans med pingu och pingufilten!!;)


Spegel i köket!!

Förra veckan var jag och mamma på Ikea och då köpte jag denna fina spegel. Var trött på tavlorna vi hade där innan och ville hitta på något nytt. Vi är jätte nöjda med resultatet!


Städa, tvätta, handla mat!!

Detta står på schemat i dag.

Än så länge har jag inte hunnit så mycket, bara satt igång första tvätten, ha ha. Jag och Max tog lite sovmorgon i dag, gick inte upp förrän 09.30. Då ville Max ha sitt andra mål för dagen. Efter amningen åt jag frukost sen har jag busar och myst med Max som har varit jätte pigg. Nu har lillkillen ätit igen och somnat här hos mig, ska snart lägga honom i sängen och därefter försöka göra något vettigt i dag. I morgon kommer mina kära vänner från mammagruppen på besök, därför måste det städas i dag. Jag ska bjuda på hemmalagade hamburgare och annanspaj med vaniljglass.


Smakprover!!

När vi var på BVC i går frågade jag om det var lämpligt att börja med smakprover för Max. Hon tyckte att vi skulle ge honom av den maten vi själva äter och inte köpa dom färdiga smakportionerna. Vi skulle blanda all maten till puréform och sen ta lite på fingret och låta honom slicka upp det. Tex i dag har han ätit spagetti och köttfärssås till lunch och lax, smörstekt nypotatis och romsås till middag. Han gillade båda två. Även denna dagen har spenderats hemma hos Max mormor och morfar, det är mysigt att träffa dom ofta tycker vi båda!<3. Och så är det så skönt med en promenad varje dag!


5 månaders sprutorna!

I dag har jag, mamma och Max varit på BVC för vägning och mätning. Han fick även 5 månaders sprutorna, och det gick jätte bra. Skrek lite när det sprutades in, sen go och glad som alltid. Han väger numera 8405g och är 66cm lång! Efter det besöket gick vi en härlig promenad hem till mamma och pappa. Där blev jag bjuden på lunch och jag myste där fram tills jeppe kom hem från jobbet. Max har varit lite gnällig nu på eftermiddagen, hoppas han inte känner av sprutorna allt för mycket och att han kan komma till ro och sova i natt.


Lång promenad!!

Vi har precis kommit hem från en jätte lång promenad i det underbara vädret. Det blev 3 stopp på vägen, första i affären för att köpa glass, andra hos mormor och morfar för påfyllning av vätska och sist hos mamma och pappa där Max svalkade sig lite i poolen. Nu klippen jeppe gräset och jag försöker bygga på brännan. I kväll ska vi äta fajitas, mums!


Max!

I dag är det fint väder då får man passa på att vara ute. Jag har byggt en liten koja till Max. Där trivs han!<3


En dag utomhus!!

I onsdags när det var fint väder så spenderade vi mycket tid utomhus. Började dagen med att klippa mormor och morfar sen var jag och Max ute på trädecket ända tills pappa kom hem. Man får passa på när det väl är fint och solen är framme.


Träffa andra mammor och bebisar!

I torsdags när det var så klibbigt så hade jag och Max en träff med 2 mammor med sina bebisar. Vi blev bjudna på lunch, bakad potatis och en massa goda röror till det. Och självklart en kopp kaffe efter det. Vi hann även med en promenad, så mysigt!;)


Middag hos mamma och pappa!!

I går var jag och Max hemma hos mamma och pappa hela dagen, och jeppe kom dit efter jobb. Vi åt hamburgare och jordgubbar och glass. Tack snälla mamma och pappa!:) Här myser Max med en av deras katter Elvis!:)


Grillmys

Min dator klyddar men är nu under reparation hemma hos min snälla bror. Därför har jag inte uppdaterat så flitigt den senaste tiden.
När datorn är fixad ska jag visa bilderna från vår mysiga grillkväll i lördags!
Nu ska jag njuta av solen!:)

RSS 2.0