Träning, sol och bad!!

I går cyklade jag och tränade, det var faktiskt okej väder att gympa i. Det var lite molnigt så man svettades inte allt för mycket. I kväll blir det nog träning också, i Lund om det inte blir några ändrade planer.

Nu ska jag bara byta om till bikini och sen ska jag cykla hem till mamma och pappa, mamma är ledig i dag. Det blir att sola och bada. Jeppe ska först cykla till kävlinge och köpa något till sin bil, sen kommer han ner och gör oss sällskap i poolen.



Mamma och pappas pool.

Sjukt äcklig spindel!!

Gick precis ner i källaren för att klappa katterna, dom brukar ligga och svalka sig i tvättrummet i källaren. Och på väggen i tvättrummet ser jag en av de största SPINDLAR jag någosin sett i hela mitt liv. Jag gick genast ut därifrån, jag är livrädd för spindlar. Kände att jag var tvungen att stänga in den så att den inte går upp till andra våningen i huset. Tiger gick upp självmant men lilla Måns fick jag bära upp, och eftersom jag skulle gå tillbaka så tog jag med mig kameran. Tog några bilder på långt avstånd, sen stängde jag dörren så att den inte kan smita. Det värsta är att det är i det rummet vi duschar i för tillfället, och vår tvätt hänger där nere. Jag kommer ju inte gå in där igen förrän Jeppe har dödat den, tänk om den gömmer sig i kläderna som hänger på tork, usch.......jag hatar verkligen spindlar.


Zoomade in bilden som jag tog så att man kan se den tydligare, och när jag gjorde det fick jag rysningar flera gånger bara av att titta på bilden. Dom är ju bara så äckliga.


Det är kanske svårt att se hur stor den var, men om jag ska gissa så var den ca 10cm i diameter.

Kvällspromenad!!

I går vi halv elva så föreslog jag att vi skulle gå en runda, och det nappade han på. Vi gick hem till mina föräldrar och hämtade en film som dom rekommenderade och dom blev lite shockade när vi ringde på dörren så sent. När vi väl kom hem och skulle börja se filmen så hackade den, så vi kunde tyvärr inte se den. Vet inte om det var fel på skivan eller vår dvd, det konstiga är att min föräldrar såg den i förrgår och dom hade inga problem. Vi kanske kan göra ett nytt försök i kväll, det kanske bara var lite smuts på skivan. Nog snackat om filmen, att ta en kvällspromenad var riktigt skönt, det var svalt och lugnt ute. Det kan jag verkligen rekommendera!!



Söta Måns på vårt fina staket en sommarkväll!!

Ännu mer bilder!!

Här kommer de sista bilderna som jag tänkte visa från förra veckan då vi var i stugan.


Anders, Catrin och Myran kollage=)












Badat!!

Varit hemma hos mamma och pappa och badat i dag, det är tur att dom bor så nära. Käkade även middag där, stekt kyckling och potatis/morötter i ugnen och till det en god sallad.



Bilder från förra helgen!!

Eftersom jag tog så många bilder förra veckan som vi var i stugan har jag valt att dela upp bilderna. Här kommer några från i söndagen då vi gick en runda längs vattnet bort till Rammsjö. Det var jätte mysigt=)

















Träning!!

Dags för träning, utegympa, hoppas jag överlever i denna värmen!!

Klippt Tobbe!!

Lilla Tobbe ska åka till Bulgarien på tisdag och inför det ville han klippa av sig håret.



FÖRE:                                                                                                  EFTER:
    


Ätit middag och badat hos mamma & pappa!!

I dag fick jag panik här hemma, det var alldeles för varmt att ligga och sola på trädecket. Så jag stack hem till mamma och pappa och badade. Dom hade rester över från kalaset i går, så vid 3 tiden kom Jeppe också ner så åt vi lite. Sen var det dags att bada igen, det har ju verkligen varit jätte varmt i dag. Även Jeppe doppade sig till slut, han är en riktig badkruka. Att skaffa en pool i framtiden är verkligen ett måste.




Söta mamma och jag.

Grattis!!, brossan har fyllt 24år!!

I går var vi hemma hos mamma och pappa och firade brossan som fyllde 24år. Han har för lite lägenhet, därför var vi hemma hon våra föräldrar. Vi åt grillad kycking, fläskfilé, korv och till det hade vi pastasallad, kroketter, pizza sallad och vanlig sallad. Och till efterrätt åt vi chokladpudding men citronformage och hallon. det var riktigt gott!! Självklart hade jag med mig kameran som användes flitigt!!




Peter & Andreas var varma så dom badade lite.


Pappa spänner sig.=)


Tobbe Tobias.


Brossan, jag och Tobbe.


Mats & mamma.


Me in action.


Ninja-killarna.

 
LOL.=)


Tobbe & jag.


Födelsedagsbarnet!!


Mats, jeppe & mamma.

Handlat krukor och växter!!

I förrgår var jag och Jeppe och handlade två stor krukor i Staffanstorp men vi handlade inga växter som vi kunde ha i dom. Så i dag följde jag med mamma som skulle till samma ställe och köpte lite växter och en kruka till. Nu är dom planterade och uteplatsen känns lite mysigare.




  

Köpte dom två växterna som syns på den vänstra bilden, och lavendeln på den högra bilden har jag tagit från trädgården.

Underbart väder!!

När vi vaknade i morse upptäckte vi att det var kanon väder. Vi hade egentligen planerat att åka till Nova och kolla lite i affärerna, dom har ju rea. Men eftersom det var så fint väder så kände vi att vi ville va hemma istället. Så efter frukosten lade vi oss och solade lite på vårt nya fina trädeck, men bara efter ett tag fick vi båda panik, det var helt för varmt. Hade vi haft en pool hade man ju kunnat svalka av sig emellan, men en pool har vi ju inte. Så vi åkte till Nova i alla fall. Jeppe köpte 2 t-skirts, ett par shorts och en tjockare tröja, jag hittade tyvärr ingenting.
När vi kom hem från Nova åt vi rester från i går, tacos, sen gick jag ut och la mig i solen igen.

Ska snart sticka in till Lund, ska hämta mina föräldrar på stationen, dom har vatt i Frankrike. Sen ska vi åka direkt och gympa, det är utegympa på Bollhuset, förmodligen jätte varmt.




Fler bilder!!

Här kommer lite fler bilder från helgen i Glimminge.












   






Dagens shopping!!

Har vatt iväg och shoppat i dag också. Var i staffanstorp och kollade på utemöbler och krukor, köpte två stora grå krukor. Letade efter utemöbler till rea-pris men dom hade inte så mycket, får väll vänta lite till när fler affärer har rea. På vägen hem körde vi inom Silvan och handlade en toalettstol, ska nog snart börja med renoveringen av toaletten. I går köpte vi grått klinker som vi ska ha på toagolvet så nu är det inte så mycket mer vi behöver köpa innan vi kan börja. Längtar.....det ska bli skönt med ett fint och fräsht badrum.

Ny garderob i arbetsrummet!!

Var på IKEA igår och handlade en ny garderob till arbetsrummet. Vi satte upp den igår och det blev jätte bra, det ända som fattas nu är att spackla och måla längs ena sidan och sen sätta upp listen.


FÖRE:
    


EFTER:
   

Bilder från helgen!!

Här kommer lite bilder från i lördags då jag, Jeppe, Anders, Catrin, Björn och Martina var uppe i stugan.





































Sov länge!!

Vi gick upp för ca en timme sedan, riktigt illa att sova så läge. Det känns som hela dagen försvinner. Nu när vi har ätit frukost ska vi åka till lite olika affärer för att kolla på saker till huset. Det blir IKEA och Optimera först, sen får vi se var vi åker.


Ha en bra dag!!


Bild tagen i Ramsjö under vår promenad i söndags.

Diggiloo 2008!!

Här kommer bilder från i Fredags då vi var och kollade på Diggiloo i Båstad!!




























En vecka i Glimminge, Diggiloo och vänner!!

Har kommit hem från en vecka i sommarstugan, tvärr har vädret inte varit det bästa men vi har haft det skönt ändå. Måndag till torsdag var jag och Jeppe själv i stugan, hittade inte på så mycket, åkte bla, till Ge-kås i Ullared och kollade på hela Band of Brothers avsnitten.
Fredagen vid halv 3 tiden kom Anders, Catrin, Björn och Martina upp, dom stannade tills i dag. På kvällen åkte vi in till Båstad och kollade på Diggiloo, det var jätte kul trots att det ösregnade mer än halva tiden. Vi hade dåliga platsen men det gjorde inte så mycket för att när det började regna gick vi ner och kom därmed närmare scenen. Några av dom som uppträdde var, Måns Zelmerlöw, Linda Bengtzing, Nanne Grönvall, Lotta Engberg, Lasse Holm, Thomas Petersson och Molly Sandén.
Lördagen åkte vi och spelade minigolf på dagen och grillade på kvällen. I går var vi ute och gick en runda längs stranden, gick bort till Ramsjö och dom som var hungriga köpte hamburgare. När vi kom hem från den promenaden bröjade killarna dricka och när det var dags att äta var alla jätte fnittriga och glada. Efter maten gick vi in och då deckade
killarna. Dom sov en lite stund sen hade dom alla nyktrat till och då spelade vi lite kanasta. Sammafattningsvis har vi haft en jätte mysig vecka i glimminge. Har tyvärr fuskat lite och ätit godsaken, men men det får bli nya tag igen.


Här kommer lite bilder från de första dagarna.




















 


Lägger upp bilder från Diggiloo och helgen sen.


Träning!!

Ska gå och byta om nu, dags att träna igen. Åt mat för en och en halv timme sedan så det kommer nog vara lite tugnt i magen, men men det får gå.

Slingat håret!!

Mamma kom hit innan för att vi skulle slinga varandras hår, jag klippte även topparna på henne. Det är så himla skönt när det är nyslingat.





Jag FÖRE:

Jag EFTER:





Mamma FÖRE:

Mamma EFTER:

Tjejkväll!!

I går sov jag och Martina över hos Catrin, våra pojkar var ju iväg och paddlade kanot. Så därför passade vi på att ha en myskväll. Vi lagade tacos, kollade på tre filmer, drack vin och masserade varandra. Det var super mysigt. Till filmerna åt vi morötter och gurka som vi dippade. Vi hade även lite naturgodis, det var mumsigt!!=) Jag och Martina sov på ovanvåningen i gästrummet och lilla Zigge höll oss sällskap. Det var en lyckad kväll, det måste vi verkligen göra om tjejer!!=)














Dagens motion!!

Dagens motion består av: 

1 timmes promenad

30 vanliga sit ups

60 sneda sit ups(30 höger, 30 vänster)

30 rumplyft(tränar de övre magmusklerna)

3X15 biceps (5kg)

3X15 triceps (5kg)



Nu ska jag packa lite inför vår tjejkväll sen blir det duschen.


Morgonpromenad!!

Har knappt sovigt något i natt, vet inte varför jag inte kunde somna. Gick och lade mig vid halv 1 och då var jag inte alls trött, låg och tänkte på hur kissig jag var och gick därmed upp och kissade flera gånger. Jag vet inte ifall jag har sovit något alls, förmodligen har jag det även ifall det inte känns så. Jag gick upp direkt efter att killarna hade stuckit vid 7 tiden. Jag hade tänkt gå en morgonpromenad nu snart, ska bara vänta på att frukosten ska rinna ner lite. Jag är just nu kattvakt till min brors katter så jag hade tänkt gå hem till dom och ge mat och byta vattnet så blir dom säkert glada.






Brossan och hans katter!!

Grease

Lol, Jeppe och hans kompis sitter och kollar på Grease, sååååå gulligt!!!!=) Man hör dom sitta och skratta i tvrummet, lite bögigt kanske.....hihi=)





Tjejkväll med övernattning!!

Har precis ätit hemmalagad dinkelpizza, super gott. Jeppes kompis Landen ska sova över hos oss i natt, dom + 2 andra ska upp tidigt i morgon, dom ska nämnligen paddla kanot till på söndag. Och då ska jag, Catrin och Martina passa på att ha en riktig tjejkväll med övernattning. Vi ska ses hemma hos Catrin klockan 14.30, och då kommer det bli matlagning, mys, tjejsnack och filmtittande. Min bror har fixat 3 filmer till oss, 27 dresses, Fool´s gold och Superhero movie. Jag ska snart gå och lägga lite vin på kylning som jag ska ha med mig i morgon........oooooo jag längtar så!!!=) 









Diggiloo 2008!!

Nu har jag äntligen fått tag på biljetterna till Diggiloo. Jag bokade 6 biljetter i måndags, och väntade sedan på att få ett bokningsnummer via mejlen. Hade inte fått något nummer på hela veckan, så i dag ringde jag och fick det via telefonen i stället. Åkte iväg för att hämta ut biljetterna men det visade sig att ETT nummer var fel. Så jag åkte hem igen och ringde för att få det rätta nummret. Och för en siffra fel var jag tvungen att sitta i telefonkö i 40 MINUTER. Helt sjukt.......men nu är dom uthämtade ialla fall. Vi fick tyvärr inte platser där vi ville, dom var fullbokade, så vi fick lite sämre platser. Hoppas man kan se något ialla fall.






Bilder!!























Tränat!!

Fick för mig att jag skulle ut och springa i dag, även fast jag inte tycker om det. Sprang lite mer än halva rundan, det var kanske inte det bästa vädret att springa i, solen låg på och svetten rann. När jag kom hem gjorde jag 30 vanliga sit ups, 60 sneda(30 höger, 30 vänster) och 30 rumplyft som tränar de över magmusklerna. Kände mig på G så jag dammade av min gamla hantel och tränade även armarna. Just nu sitter jag och äter att äpple och känner mig jätte nöjd!! Utöver att ha tränat i dag har jag även plockat undan här hemma, tvättat en tvätt och är inne på den andra.




Bilder på den andra katten!!

Till dig Catrin som ville se bilder på den andra katten!!












Middag hos storebror!!

Vi har precis kommit hem från min storebror, han bjöd oss på middag. Han hade lagat köttfärspaj, det var super gott. Jag hade med mig kameran och tog lite bilder på hans katter, dock fick jag bara bra bilder på den ena katten.





















Träning och kvällsmat!!

Har vatt och tränat i dag igen, utomhus gympa på bollhuset. Solen var framme så man svettades ordentligt. Det blev duschen direkt när jag kom hem och nu har jag precis ätit lite kvällsmat. Det blev två knäckebröd med skinka och paprika och en tomat och lök-sallad, så himla gott!!=) Nä, nu ska jag göra Jeppe sällskap framför tv:n.



Min kvällsmat.

Fler bilder!!

Lite bilder från i dag!!















Badat hemma hos mamma och pappa!!

Har precis kommit hem från mamma och pappa, har badat och ätit middag. Dom bjöd på kassler, potatis och sallad, det var jätte gott. Jag hade självklart kameran med mig dit, tog lite bilder på söta mamma och pappa.










Tigers tvillingbror!!

Kikki och Johan har en katt som var riktigt lik vår katt, Tiger.
Kolla själv!!!




Tiger, Gustav?

Gustav, Tiger?


Underklädesparty!!

I fredags var jag på underklädesparty hemma hos Kikki, och det var super trevligt. Jag handlade faktiskt inget även ifall där fanns några som passade jätte bra. Jag tyckte att det var lite för dyrt. Jag var ute efter en svart, slät t-shirt bh, och det fanns själklart, och den passade perfekt, men priset passade inte min plånbok lika bra, den kostade 499:-. Lite mycket pengar för en bh tycker jag, speciellt när jag försöker gå ner i vikt.










Frukost!!

Sitter just nu och äter frukost, har lite träningsvärk från i går, var nämnligen och tränade. Kl: 15.00 i dag så bjuder mamma och pappa på middag, sen kl: 18.00 är det dags för träning igen. Jag funderar på att sticka hem till mamma och pappa innan klockan 3 för att bada, har inte badat i deras pool än i år.




Börjat på staketet!!

I går började vi med staketet, vi satte upp tre av sex sektioner. Dom andra ska vi nog sätta upp i helgen för i dag hinner vi inte. Klockan 17.30 ska vi vara hemma hos Anders och Catrin och äta hemma lagad pizza......mums. Sen klockan 19.00 ska jag och Catrin på underklädersparty hemma hos Kikki, och eventuellt utgång efter det. Så med andra ord hinner vi inte göra något på stakatet i dag, jag ska bara förbereda dom brädorna som ska vara på sidorna om varje stolpe. Jeppe har fräst in tre spår i varje bräda, och detta bildar två tunna trädelar som jag ska försöka benda bort med ett stämjärn och en hammare.











Dagens bilder!!

Dagens bilder är på en lekande Måns.


Kvalitén på bilderna är inte den bästa men han är ju bara för söt när han hoppar och fångar flugor.









Söta Tiger!!

Tiger sitter på ett av sina favoritställen i trädgården. 











En vallmo blommar!!


















Sex and the city- the movie!!

Jag och mamma ska åka och se Sex and the city-the movie i kväll!! Jag ville jätte gärna se denna film, och eftersom jag vet att mamma också har kollat på serien så frågade jag henne ifall hon ville följa med mig och se den, och det ville hon. Filmen har fått bra recensioner så jag har stora förväntningar på den. Nä nu kom jeppe hem, dags att käka.....



Nästan färdigt!!

Nu är nästan uteplatsen färdig, glovet är lagt och brädorna runt om är på plats. Nu ska vi bara bygga staketet också men det får vänta tills i morgon, i dag ska jeppe sätta upp panel hemma hos sina föräldrar.



Bilder från i går.







Så här ser det ut just nu.


Lära mig att fota bättre!!

Snart kommer mormor och morfar och hämtar mig, vi ska åka hem till Gunn ocg Sven. Sven är en duktig fotograf som ska lära mig mer om konsten att ta bra kort. Jag har packat ner kameran och alla tillbehör som jag fick med, penna och anteckningsblock. Risken att jag glömmer bort något av det han kommer säga är ju ganska stor så därför har jag med mig penna och papper också så att jag kan skriva ner allt.


Dålig uppdatering!

Jag vet att jag har vatt dålig på att uppdatera de senste dagarna. Anledningen är att jag inte riktigt kännt för det och sen har vi haft rätt så mycket att göra i trädgården. Vi har snart lagt klart golvet på uteplatsen, det fattas bara några rader. Efter att det är gjort ska vi sätta upp brädorna på sidorna, den så kallade kjolen. Sen ska vi bygga staketet. Det går framåt med andra ord.


Bild från i lördags.


Bild från i söndags.


Bild från i måndags.
 


RSS 2.0