En vecka i Glimminge, Diggiloo och vänner!!

Har kommit hem från en vecka i sommarstugan, tvärr har vädret inte varit det bästa men vi har haft det skönt ändå. Måndag till torsdag var jag och Jeppe själv i stugan, hittade inte på så mycket, åkte bla, till Ge-kås i Ullared och kollade på hela Band of Brothers avsnitten.
Fredagen vid halv 3 tiden kom Anders, Catrin, Björn och Martina upp, dom stannade tills i dag. På kvällen åkte vi in till Båstad och kollade på Diggiloo, det var jätte kul trots att det ösregnade mer än halva tiden. Vi hade dåliga platsen men det gjorde inte så mycket för att när det började regna gick vi ner och kom därmed närmare scenen. Några av dom som uppträdde var, Måns Zelmerlöw, Linda Bengtzing, Nanne Grönvall, Lotta Engberg, Lasse Holm, Thomas Petersson och Molly Sandén.
Lördagen åkte vi och spelade minigolf på dagen och grillade på kvällen. I går var vi ute och gick en runda längs stranden, gick bort till Ramsjö och dom som var hungriga köpte hamburgare. När vi kom hem från den promenaden bröjade killarna dricka och när det var dags att äta var alla jätte fnittriga och glada. Efter maten gick vi in och då deckade
killarna. Dom sov en lite stund sen hade dom alla nyktrat till och då spelade vi lite kanasta. Sammafattningsvis har vi haft en jätte mysig vecka i glimminge. Har tyvärr fuskat lite och ätit godsaken, men men det får bli nya tag igen.


Här kommer lite bilder från de första dagarna.




















 


Lägger upp bilder från Diggiloo och helgen sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0