Middag hos Jeppes föräldrar!!

Tack mamma för en underbar dag, detta måste vi göra om snart igen.
Slingingen av håret blev jätte bra, jag är supernöjd!!




Om en lite stund ska vi åka hem til Jeppes föräldrar, dom har bjudit hem oss på middag. Även Tobbe och Lotten ska dit, wiiii, va kul!!=) Hoppas vi kommer kolla på melodifestivalen, jag vill ju se Agnes, hon är så duktig!!=)


FÖRE:
 
Utväxten syntes tydligt i fläta.               Utväxten i vått hår.

EFTER:
 
Då var man lite blondare igen.
(Inte bästa ljussättning på bilderna, men man kan ju se skillanden.)


Mamma-tajm!!=)

Ja, i dag är det mamma-tajm(som vi kallar det) vi hade alltid det när jag bodde hemma. Vi gjorde olika saker, antingen satt vi och borsta varandras hår, kliade varandra i håret, masserade varandra och målade varandras naglar, eller så åkte vi iväg och shoppade tillsammans, det var så himla mysigt, saknar det...=) Låter kanske lite löjligt, men det tyckte man inte då, jag är så hilma glad att jag och mamma har så kontakt med varandra.!!=)

Det första vi ska göra är att åka till Nova, se ska vi till lödde och träna, och efter det ska vi klippa och slinga varandras hår. Mitt hår behöver verkligen slingas nu, utväxten är hemst. Och jag måste ju vara fin till nästa helg!!=)


Fredag!!

Lilla Jeppe stannade hemma från jobbet i dag, han hostade hela natten den lilla stackaren. Han har feber och känner sig helt matt i kroppen, jag håller verkligen tummarna för att jag slipper bli sjuk.
På vägen hem från jobbet åkte inom mobilia och handlade lite bla, ett par örhängen, färg till håret(ska slinga det i morgon), glass till Jeppe och ett par morrontofflor till sjuklingen. Tyckte att han kunde behöva det nu när han är sjuk och frusen.



Morgontofflor till Jeppe och örhängen till mig själv!!=)


I kväll blir en lugn kväll, tacos och tv bara vi två.
Och i morgon blir det en mamma-dag, det var länge sedan vi hade det, så det var verkligen dags nu.!!=) Först ska vi åka till Nova och sen ska vi åka till Lödde och träna, där ska tydligen vara ett discopass, och det kunde ju va kul att prova. Sen efter gympan ska vi åka hem till mamma och pappa och klippa och slinga varandras hår, det blir fullbokat med andra ord.

Och sen på kvällen är vi bjudna på middag hos Mats och Christina, hoppas, hoppas att Jeppe mår bättre då. Jag håller tummarna för det, jag och Lotten ska ju svampa!!=)

Jeppe är sjuk!!

I morse när Jeppe gick upp så sa han att han kände sig krasslig, men stack till jobbet ändå. Han har ätit ibumetin under hela dagen för att orka med, men nu mår han jätte dåligt. Stackars lilla Jeppe, han brukar nästan aldrig vara sjuk. Hoppas bara att jag inte blir smittad så att jag inte kan ha min tjejmiddag nästa helg. Det får ju bara inte hända, jag som längtar så tills lördag.=)

Efter jobbet var det dags för mitt och mammas gympapass, super kul som vanligt!!=) När jag kom hem så stod en tonfisksallad och väntade på mig, tack Jeppe för att du fixat mat till mig!!=)

Nä, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är trött+ att jag hade tänkt sticka tidigare till jobbet i morgon, vi har så himla mycket att göra.




Mys!!

I går var jätte mysigt, vi hade tända ljus, åt god middag och myste i soffan. Jeppe hade köpt hem semlor, dom var riktigt goda.


Mumsiga semlor från "Lomma hembageri"

Jag + Jeppe= 7 år i dag

I dag så har jag och Jeppe varit tillsammans i 7 år och förlovade i 2 år. Det har varit 7 fantastiska år, kan inte fatta att tiden gått så snabbt=)
DU ÄR HELT UNDERBAR JEPPE, DU ÄR MIN TRYGGHET, DU ÄR MITT ALLT!!=). Älskar dig över allt annat!!=)

 
PUSS PUSS PÅ DIG MIN FINA JEPPE!!=)

image19

Ha ha ha!!=)

Om ni vill ha er att gott skratt kolla då på denna video.
Men innan ni tittar måste ni veta vad den handlar om. Det är en talkshow från Holland där dom pratar om misslyckade operationer. Och på denna video får man se när programledaren intervjuar en man vars testiklar av misstag har tagits bort. Och då kanske ni kan räkna ut hur hans röst låter.=)


 




Uppdatering: svar till mina kommentarer.


Ni trodde att jag hade skrivit fel och menade mandlarna i stället, men det jag skrev stämmer. Det är så att testiklarna tillverkar ett hormon(testosteron) som bl a påverkar utvecklingen under puberteten(hårväxt, röst, muskelmassa etc.). Så om man opererar bort testiklarna KAN rösten påverkas, och i detta fallet har mannens röst blivit påverkad och blivit ljusare.

Mina fina pojkar!!

Pojkarna ligger och myser tillsammans under bordet.




 
Måns luktar på Tigges tassar.                                  Min fina Måns.

Nintendo!!

Jeppe sitter och spelar Nintendo nu, vi snackade om det i går, och han blev sugen på att spela!!

 


När jag kollade ut genom fönstret i morse såg jag att pulkan låg framme, Jeppe, Daniel och Ola fick för sig att åka lite i gårkväll.=)

Bästa helgen på länge!!

När jag vaknade i morse kände jag mig bara så glad, känner att denna helgen har vatt den bästa på länge. I fredags var jag på tjejmiddag hos världens finaste Lotten och i går hade vi super härliga människor hemma hos oss. Vi åt köttfärspaj, kollade på melodifestivalen, busade med Måns och mulade småungar, haha. Det var verkligen en lyckad kväll, jätte mysigt och trevligt!!=)


Bilder från kvällen!!=)
 



 

En underbar tjejmiddag!!

 Tack så jätte mycket för i går Lotten, jag hade super trevligt, och gud vilket härligt gäng du hade fixat ihopa!!=) Synd bara att det blev som det blev på slagt, men men, det är sånt som händer, bättre lycka nästa gång!!=)

Hemma hos Tobbe och Lotten träffade jag flera underbara töser, vi åt pizza, spelade spel och sjönt sing star. Det var en riktigt lyckade tjejmiddag.
Inne på slagt träffade vi fler fina tjejer, Sandra, Lina och Frida, och ja, vi ägde verkligen på dansgolvet. Alltid lika kul på slagt!!=)



Nu när jag vaknat till lite så ska jag göra lite vettigare saker, baka bullar, förbereda pajerna, städa, vi ska ju ha fint folk i kväll, hihi!!=)


Och här kommer det obligatoriska bilderna från kvällen!!=)


 

 


 





 

 



 

 

 



Oj, det blev många bilder denna gången också!!=)

Powernap!!

Jag har precis kommit hem, körde inom Mobila på vägen hem från jobbet och köpte ett armband, en mascara och en tröja. Kunde inte vänta på att få en ny mascara tills jag fyller år, den jag har nu är nästan slut. Och nu ska jag ta en powernap så att jag är "fit for fight" i kväll!!=)



Armbandet ska jag nog ha i kväll!!=)

Längtar till helgen!!

Som vanligt är även denna helgen fullbokad, det blir många roligheter som jag har sett fram emot!!=)



FREDAG:
I morgon ska jag hem till Lottentjejmiddag, det kommer bli jätte kul. Jag har lagt en bag in box på kylning för i morgon ska det verkligen svampas, ha ha ha!!=) Ni behöver inte va oroliga jag ska inte dricka hela!! Sen på kvällen ska vi till slagt så klart, och där kommer vi träffa tre härliga tjejer, Sandra, Lina och Frida. Shit va vi kommer äga på dansgolvet, hihi!!=)
När jag är klar med detta inlägget ska jag gå och prova lite olika "outfits" inför i morgon, det är viktigt. Jag tycker att det är mycket skönare ifall det är bestämt ialla fall dagen innan.


Jag och fina Lotten!!=)




LÖRDAG:
På lördag kommer det hit trevliga människor, Sandra, Daniel, Lina, André, Ola och Johanna. Jag ska först klippa Johanna, och sen blir det middag och melodifestivalen så klart!!=) Mys mys mys på hög nivå!!!



Nu kanske ni kan förstå varför jag har längtat till helgen!!=)

Hållit i ett gympapass själv igen!!

I dag fick jag hålla i passet själv igen, mamma är ju på skidsemester. Allt gick jätte bra förrutom en tabbe i början, men men det visar ju bara att man är mäsklig. Alla kan ju göra fel. Söta Sandra var på gympan i dag, kul att ha någon att snacka med för och efter, tack för ditt sällskap Sandra!!=) Och tack Lotta för hjälpen med musiken, du är en pärla!!=)





Mamma har blivit röntgad!!

Fick ett sms av mamma innan i dag, där stod det:

 "Hej, har varit och blivit röntgad i benet, jag trillade i ett brant parti. Men som tur var det bara musklerna som fick stryk. Skall vila några dagar sen ska jag nog kunna åka igen. Vi hörs, mamma"


Det var inte alls kul att få det sms:et, tycker så synd om henne, hoppas det inte är något allvarligt.
Hon som har sett fram emot denna skidsemester så länge. Dom kom dit i lördags kväll som hon har bara hunnit åk i en och en halv dag. Jag håller tummarna för att det blir bra snart, så att hon kan få åka lite till, jag vet ju hur mycket hon älskar att åka skidor.


Jag tänker på dig mamma!!=)

Jag och söta mamma när jag tog examen.

Det gick jätte bra!!

Det gick faktistk jätte bra igår på gympan, vi var ca 50st, lagom tycker jag. Jag var ganska nervös innan passet började men det försvann allt eftersom passet löpte på. Jag var helt torr i munnen, ni vet så som man var när man skulle hålla i ett muntligt föredrag i skolan. Men men, det gick i alla fall så bra som det kunde gå!! Nu ska jag bara va själv på torsdag också sen kommer mamma hem och håller mig sällskap igen!!

Det börjar bli nervöst nu...

Om ca 2 timmar så ska jag hålla i ett gympapass alldeles själv, det blir första gången jag gör det. Jag undrar hur många som kommer i kväll, det är ju sportlovsvecka+ att när inte ordinarie gympaledare kan så brukar många hoppa över. Började bli lite nervös redan i går, och just nu så pirrar det ganska mycket i magen, inte må illa pirr, utan fjärilar i magen pirr.
Innan i dag så lyssnade jag igenom skivan, dom flesta rörelser gjorde jag i huvudet, men dom som jag är lite osäker på gjorde jag fysiskt. Det kommer säkert gå jätte bra, och gör jag fel på något ställe så behöver inte det betyda att någon märker det. Håll tummarna för att det går bra!!




Tiger myser!!

Detta är ett av Tigers favoritställen, han sitter ofta på trappen och bara njuter. Ha ha, han är inte så mycket för att motionera, men det syns kanske??





Önskelista!!

Försöker komma på lite saker som jag kan önska mig när jag fyller år.


ASOS Set Of Mixed Finish And Size Bangles in the style of Kate Moss ASOS Embossed Detail Set Of BanglesASOS Wide Set Of Bangles
Hittade dessa fina armband på asos.com



Se hela bilden
Skulle vilka ha ett långt hansband med kulor på, helst större kulor än på bilden.



Jag behöver en ny mascara, älskar Loreals "Lash architect".



Jag behöver ett par nya svarta skinnhanskar.


Nintendo Wii inkl. Wii Sports - Äntligen i lager!  WII Sports Party
Önskar mig ett Nintendo Wii+ spel till den såklart!!


Plankstek!!

Åt "husets plankstek"Milas i går, och det var lika gott som alltid!!=) Klockan var några minuter i 8 när vi var klara, vid det tillfället känndes det skönt att vi hade gångavstånd hem eftersom jag inte ville missa melodifestivalen. Väl hemma så fixade Jeppe morötter, gurka och dippa, mumsigt att knapra på till melodifestivalen!!
Denna deltävlingen tyckte jag att svenska folket röstade rätt, och Måns var riktigt grym!!=)



Mysig promenad!!

Jag och Jeppe gick en underbar promenad innan i dag, vi gick bla till affären och handlade lunch. Jag låter bilderna tala för sig själv!!=)


 

 




Städat huset!!

Vi sa i morse att vi behövde städa lite, men det blev mer är lite, vi har till och med våt-torkat golven. Jeppe fick för sig att han skulle städa bakom sokeln i köket och det tyckte måns verkade intressant. Den lilla busen tryckte sig in under, det var precis att han fick plats.
Så nu har vi jätte fräsht och fint här hemma och ska snart bege oss ut på en lite promenad i det fina vädret. Sen i kväll ska vi äta på restaurang, mysigt!!=)



Busiga Måns!!=)

Fått ett fint kort av mamma & pappa!!

Fick detta fina kortet av mamma och pappa+ en trisslott, tyvärr ingen vinst, men det är ju tanken som räknas!!=) Tack mamma och pappa, älskar er!!!=) Hoppas ni får en underbar skidresa!!

 

Myskväll!!

Vi  har ju hemma hos Sandra och Daniel på myskväll i går, dom bjöd på supergod mat. Daniel grillade, ja ni läste rätt, han grillade utomhus. Dom bjöd på fläskfilé, pommes, grönsaker i ungen, sallad och en god sås. Efter maten kollade vi på Let´s dance, åt gott och snackade en massa!!=) Tack för en super mysig kväll!! Längtar redan till nästa helg!!=)


Alla hjärtans dag!!






Myskväll!!

Om en halvtimme ska vi vara hemma hos Sandra och Daniel, även söta Lina ska va där!! Dom bjuder på middag, och sen ska vi kolla på Let´s Dance så klart. Vi ska ta med oss morötter, gurka och dippa, ska försöka va lite nyttiga, får se hur det går. Finns där andra godsaker så är det svårt att avstå, eller hur!! Ser ialla fall fram emot en riktig myskväll!!


Shoppat!!

Jag och Jeppe har samåkt i dag och eftersom jag slutar tidigare än honom så gick jag en runda på Mobilia, för att fördriva tiden. Jag hittade en fin blå kjol och ett grått linne med silverränder på H&M.

 
Tröjan passade jätte bra till den svarta kjolen jag köpte förra helgen!!=)


Löneökning!!

Nedan kommer lite skryt, så gillar du inte det så kan du hoppa över.=) Men ibland tycker jag att man kan få skryta lite.!!



Jag skrev ju i tidigare inlägg att jag ska få löneökning IGEN, det blir andra gången sen jag började jobba där den 1 september förra året. Det är rätt bra jobbat tycker jag!!
I dag kom en tandläkare till oss, han jobbar på kliniken som ligger vägg i vägg med vårt labb, och berömde ett av mina jobb. Jag hade gjort en bro på 6 tänder och var själv jätte nöjd med den, och det visade sig att det var både tandläkaren och patienten också. Tandläkaren ville att jag skulle följa med in och kolla hur det blev i munnen, och han ville visa patienten vem som hade gjort bron. När jag kom in där så satt hon med en spegel i handen och var överlycklig, det var så himla kul att se, att man kan göra en annan människa så glad. Bron var perfekt i både passform, färg och form, tandläkaren behövde inte justera nånting. När tandläkaren var inne och kallade på mig så såg han till att min chef fick höra hur nöjd han var med mitt arbete. Han sa bla, att han tyckte att jag behövde löneökning till min chef och att han var imponerad att jag var så duktig trots att jag inte jobbat så länge. Så när jag kom tillbaka från att ha kollat på bron i munnen på patienten så ville chefen prata med mig själv på kontoret. Och då sa han att han tyckte att det var dags att höja lönen men ytterliggare 1000:-/månaden. Och man kan ju inget annat är vara jätte glad!!

Mitt sammarbete med den tandläkare har fungerat jätte bra, men tyvärr så ska han sluta och börja jobba på en klinik i stockholm. Men han sa att han gärna skickar jobben till oss ändå, eftersom han var så nöjd med vårt sammarbete. Han ska bara höra med kliniken ifall det är okej. Ibland så har nämligen vissa kliniker bestämt vilka labb dom får lov attt skicka till, är det så så kommer det bli lite svårare. Men vi håller tummarna för att det går att lösa.

Nä nu får det räcka med skryt för i dag, kände bara att jag var tvungen att dela med mig när jag är så himla glad!!=)


Gympa!!

Nu är det snart dags för vårt gympapass igen, mamma kommer och hämtar mig och några minuter. Känner mig riktigt taggad i dag, det ska bli kul!!=)

Så här ser linnet ut som man har när man är gympaledare för korpen!!




Hade en riktigt bra dag på jobbet i dag, har bla. fått löneökning IGEN, berättar mer om det sen!!!=)

Jag ska hålla i ett gympapass själv för ca 70st!!

Har fått förfrågan ifall jag vill hålla i gympapasset SJÄLV på söndag. Mina föräldrar och Glen(som i vanliga fall har gympapasset) skall åka skidor, så dom behövde någon som kunde ta passet. Och eftersom mamma inte är hemma så får ju jag ta passet själv. Shit va det kommer va pirrigt, att stå där inne helt själv, det är ju en sådan trygghet att ha mamma så nära=)!!
I vanliga fall brukar det vara ca 70-80 st på det passet, men eftersom det är sportlov veckan efter så är kanske några bortresta, får hoppas det i alla fall. Egentligen känns det som det kvittar hur många där är, jag kommer ju ändå stå där själv inne i mitten. Men jag ska försöka göra mitt bästa och göra lite reklam för mitt och mammas pass.


Onsdag!!

I går hände inte så mycket, lagade mat när jag kom hem från jobbet, sen blev det slapp framför tv:n resten av kvällen. Skulle egentligen vara duktig och träna men jag ville hellre vara hemma med mina "pojkar"(Jeppe och katterna, hihi=)).

Direkt när jag kom hem från jobbet i dag så kom mamma hit, vi gick igenom gympapasset. Man behöver fortfarande göra det trots att vi har hållt i det ett par gånger nu. En veckas mellarrum gör att man kanske glömmer något, och det är ju inte bra.
Denna kväll kommer bli samma som i går, slapp framför tv:n, så skönt, eftersom jag är trött i dag.

Golvvärme!!

Numera har vi värme i golven(köket & hallen) där vi har klinker. Jeppes pappa var här innan och hjälpte oss att koppla in den, tack Mats för hjälpen!!=) Det är super mysigt och den ger en behaglig värme.


I morse lämnade vi in BMW:n vi var tvugna att utnyttja rostskyddsgarantin som snart går ut. Hittar man rost byter dom ut det(huv/dörrar/baklucka) gratis om man länmar in det inom en viss tid. Så denna veckan och kanske lite nästa vecka så kommer jag och Jeppe samåka, så himla skönt. Det betyder att jag INTE kan jobba över alls. Eftersom Jeppe jobbar 7-16 så får ju jag också göra det. Kändes konstigt att köra hem när det var ljust i dag, det brukar jag bara uppleva på fredagar då jag slutar 13.30. Så denna veckan ska jag passa på att njuta.

Utmaning!!

Har blivit utmanad av Lotta, reglerna är enkla, gå in i "Mina bilder", klicka på 6:e mappen och därefter på den 6:e bilden. Skriva vad den föreställer och utmana 6 andra bloggare.


För min del var det faktiskt en film och inte en bild.
På denna kan ni se våra katter Tiger(den tigrerade) och Måns(den svart och vita). Tiger är den äldre och större katten som bestämmer här hemma och det kan man tydligt se i detta filmklippet, ha ha=).



Jag utmanar följande:

*Sandra

*Lina

*Annika

*Sandra

*Sara

*Cornelia

Bilder på kläderna!!

Här kommer bilder på det jag shoppat!!=)

 
Denna kjolen hade jag på kalset i dag!!


 
Hittade en fin klänning på H&M. Mönstret syns tydligare på närbilden.


 
Köpte en rosa tröja på Gina.

Shoppat!!

Både jag och Jeppe hittade en massa kläder i dag, hinner inte visa bilder nu, ska vara på kalas om en kvart. Jag köpte en kjol(som jag har ska ha på mig på kalaset), en tröja, en klänning och ett skärp.

Nä, måste dra nu, kalas för lilla Tobbe!!=)



Krya på dig Loddan!! Jag tänker på dig=)

En dag på Nova!!

I dag ska faktiskt jag och Jeppe åka till Nova och gå en runda och shoppa. Det var evigheter sen vi bara åkte iväg utan att vi behöver något speciellt. Vi har inte ätit frukost än, tänkte ät brunch på nova istället, super mysigt=)!! Hoppas vi hittar lite fina kläder.



Ska bli härligt med en mysdag med fina Jeppe!!=)

Bus-Måns!!

Vår lilla Måns tycker att det är kul att klättra i träd.


Tand!!

Denna tand har jag gjort på jobbet, det kunde tyvärr inte användas eftersom pelaren som skulle sitta under tanden gick sönder. Så nu ska den göras om. Eftersom denna tanden inte skulle användas så tog jag med den hem, ville visa Jeppe vad jag gör om dagarna!!=)






Bloggen 1 år i dag!!

Exakt för 1 år sedan skaffade jag min blogg, tiden går fort!!




Hela helgen uppbokad!!

FREDAG:
Denna helgen är fullbokad från fredag till söndag. I morgon kommer Sandra och Daniel hit och myser, det ska bli kul. Ska bara komma på vilken mat vi ska bjuda på, taco och hemmalagad pizza har vi redan ätit så det får bli något annnat. Kom gärna med ideér!!




LÖRDAG:
På lördag ska vi på kalas, Jessica ska fira sin föddelsedag. Så klockan 18.00 ska vi vara i Lund. Och självklart kommer vi kolla på Melodifestivalen, det är väll ingen som har missat att det börjar på lördag??

3440 songs entered for Melodifestivalen!





SÖNDAG:
Och på söndag ska vi på ännu ett kalas, Tobbe, Jeppes lillebror ska fira sin förddelsedag. Han fyllde 21år i går. Lotten kommer självklart också, får se ifall va "svampar"(haha), det är ju ändå söndag.

Tobbe!!




Har varit dålig på att blogga!!

Ja, jag vet att jag har vatt dålig på att blogga, jag har jobbat som en galningen denna veckan. Han verkligen inte haft någon ork att blogga när jag kommer hem sent.
I dag var jag tvungen att gå kl:17.00 eftersom vi har vårt gympapass kl:18.00, så i dag blev första dagen denna veckan som jag inte jobbade över. Det var skönt att få svettas i dag, det var faktiskt en vecka sen sist.

I dag har vår värmepump installerats, det gick riktigt snabbt från den dagen vi bestämde vem vi ville anlita.
Utomhus är den placerad på uppfarten, så att det stör minsta möjliga. Vi kunde välja att ha den i trädgården eller där vi har det nu, och det var ett lätt val. Den är ju inte så fin att titta på, så det är skönt att man slipper se den på sommaren när man är ute i trädgården.



Så här ser utomhusdelen ut!!




Och så här ser den ut invändigt!!



Praktikant på jobbet!!

I dag började en praktikant på jobbet, en elev från malmö högskola. Hon är ett år yngre än mig och är super trevlig och duktig. Kul att ha någon yngre på jobbet för en gångs skull. Jag är annars yngst och nästa efter mig är 50år, så då kan ni förstå att jag är glad=). 
 Började 07.00 i dag och slutade 18.00, är jätte trött nu, men det är kanske inte så konstigt.

Ska hålla Jeppe sällskap i soffan nu, ciao!!=)

Städat i källaren!!

Nu har vi plockat undan lite i källaren så att de underlättar när värmepumpen skall installeras i veckan. Där är fortfarande lite skitigt med lite mer ordning. Vi är ju aldrig där nere, så det är inte så kul att städa där då. Längtar till vi ska renovera där också, det kommer bli super mysigt!!=)


FÖRE:                                                                     EFTER:
 
FÖRE:                                                                      EFTER:
 

Det snöar!!

Katterna väckte mig i natt vid halv 6 tiden och ville ha mat, och då upptäckte jag att det snöar. Tycker att det känns lite onödigt med snö nu, jag vill ha sol och värme. Det snöar fortfarande utanför våra fönster med inte jätte mycket.

I dag ska vi nog städa lite i källaren, på torsdag kommer nänmligen killarna som ska installera vår värmepump. Och då kan det ju inte se för jävligt ut i källaren.

Hoppas även på att vi hinner sticka en runda till Nova, var länge sedan vi shoppade, har knappt haft tid till det. Vi borde också köpa hem mat, det är nästan tomt i både kyl och frys, får se hur dagen utvisar sig.

Nä, nu ska jag försöka få upp Jeppe, (han ligger fortfarande i sängen), så att vi kan äta lite frukost.



Måns gillar när det snöar.!!=)

(Filmad för några månader sen.)

Tacokväll!!

Tobbe och Lotten har varit hos oss i kväll, vi åt tacos och kollade på film. Alltid lika kul med dom två, Tobbe och Loddan, ha ha ha!!=) Hoppas vi sover gott under er första natt i lägenheten!!



Jag och Lotten svampade!!=)

RSS 2.0