Längtar till lördag...

...för då ska jag och Johanna ha tjejmiddag för att fira våra födelsedager.



Så här såg det ut förra året!


8år i dag!!

I dag har jag och Jeppe varit tillsammans i 8 år och förlovade i 3 år.



Dessa vackra roser stod på bordet när jag kom hem från jobbet!



Hemmalagad pizza!!


Färdigkaklat!!

Nu är det färdigkaklat på toaletten på ovanvåningen. Jeppe han är duktig han!!=)








***** stjärnor...

...för Linas tjejmiddag med utgång!!


Vi började 19.00 hemma hos Lina med fördrink. Lina bjöd på en massa godsaker; lasange och sallad och till efterrätt en super god paj och vaniljsås. Efter middagen blev det en massa tjejsnack, som alltid när vi är igång. Sen var vi tvugna att sjunga såklart, stackars grannarna, haha!!=)
Vid 00.30 beställde vi en taxi till Etage och där dansade vi fram till kl:04.00!!! Vi var egentligen inte trötta, hade kunnat stanna längre men Sandra skulle upp och jobba dagen efter + att våra snälla killar inte skulle behöva vänta längre.
Vi hade verkligen jätte kul från bröjan till slut, som alltid när vi tjejer hittar på något!!=)













Hallå!!




Han är inte riktigt klok!!

Jeppe är inte riktigt klok. I dag efter jobbet åkte vi och handlade kakel och klinkers till toaletten på ovanvåningen. När vi kom hem åt vi, även Tobbe som var här och fixade med elen. Sen gick Jeppe upp igen och primade badrummet, och då var klockan över 8. Plötsligt hör jag att sågen är igång, men jag fattar inte riktigt vad han håller på med. Efter ett tag går jag upp och kollar, och då har han börjat lägga golv i det andra rummet. Han är inte riktigt klok min Jeppe.=)




Golv!!

Jeppe var duktig och la golvet i det rummet där elen är klar, det går verkligen framåt nu!! Snart ska vi köpa kakel till toaletten, wii va kul!!






Hjälp med elen!!

Snälla Tobbe var här i helgen och hjälpte oss att koppla in elen i ett av rummen på ovanvåningen.
Tusen tack Tob!!!!!=)




Frostat av frysen!!

I helgen har vi passat på att frosta av frysen, det behövdes verkligen göras.





Det är tydligen jätte intressant enligt Måns!


Årets första grillning!!

I går kom Sandra och Daniel hem till oss, vi invigde grillen för första gången detta året. Gud va gott det var, vi alla åt så att vi fick ont i magen.







Alla hjärtans dag present!!

Fick även en alla hjärtans dag present av mormor och morfar. Fick ett presentkort på Gina Tricot, tusen tack!!!=)



Permanentat mormors hår!!

I dag kl:11.00 kom mormor och morfar hem till oss, det var dags för klippning+ att jag permanentade mormors hår.



20% på H&M!!

I går gick jag en snabb runda på Nova, köpte lite smått och gott, bla denna fina tröja. Upptäckt när jag skulle batala den att det var 20% rabatt, det tackar man för:).




Han är grym!!

I går var Jeppe ute med jobbet, bowlade på bog bowl sen gick dom till casinot och spelade. Jeppe var grym(eller kanske bara tur) på texas hold em, han kom hem med 2400:-



Invägning!!

Varje tisdag på jobbet har vi invägning, för dom som vill, vi är nog 7st som gör det. När jag började jobba där i november så höll dom på med det och efter jul så gick även jag med. Vi alla väger oss kl.09.00 varje tisdag och allas vikt skrivs ner i en tabell så att man kan se hur mycket man gått ner/upp. Jag har sammanlagt gått ner 2,4kg sen jag började väga mig där. Det känns jätte bra, och mer motiverande om man gör det ihopa så många. Det är lättare att peppa varandra. Mitt mål är att gå ner ca 7kg till, till sommaren. Kanske lite höga krav men dröjer det till slutet av sommaren är jag även nöjd. Man ska inte stressa fram viktnedgång, då håller det aldrig i längden.




Fullt upp!!!

Veckorna går snabbt när man han fullt upp. Nästan alla dagar har vatt uppbokade med något.

Söndag:
I söndags jobbade vi på ovanvåningen, åkte även och tittade på golv och klinker/kakel. Sen klockan 6 åkte jag och Lotten till Gerdahallen och tränade, det blev step, riktigt kul faktiskt=) Sen åkte vi hem till Lotten och Tobbes lägenhet och åt tacos som Tobbe och Jeppe lagat medans vi tränade. Efter maten blev det en snabb dusch och sen kollade vi på en bra film. En mysig söndag helt enkelt.

Tisdag:
I tisdags åkte jag direkt till träningen efter jobbet, därefter hem, åt lite, sen sängen. Man hinner inte med så mycket mer för klockan blir rätt så mycket.

Onsdag:

I går efter jobbet så klippte jag Jeppes mormor och morfar, sen matlagning. Hann med lite tv-tittande innan det var dags att gå och lägga sig igen.

Torsdag:
I dag har vi haft avdelningesmöte på jobbet, behövde därför jobba över för att hinna med mina jobb. Sen var det äntligen dags för mitt och mammas gympapass igen. Längtar alltid till torsdagar, känns som fredagar för mig, hihi!!=) Nu ligger jag här i sängen, har duschat, fönat håret, ätit lite soppa, borstat tänderna, och inväntar John blund.



Så här ser min helg ut:
Även helgen är uppbokad, i morgon blir det träning med Lotten direkt efter jobbet, sen mys med henne och hennes vänner om jag orkar, Jeppe ska nämligen ut med jobbet. 

På lördag ska jag klippa mormor och morfar+permaneta mormors hår. Sen jobba på ovanvåningen och på kvällen träffa Sandra och Daniel.

Och på söndag är det ju alla hjärtans dag så jag och Jeppe ska nog hitta på något tillsammans.


Dagens middag!!

I dag har vi avnjutit denna middag:


Kalas!!

hegen har vi varit på 2 kalas, fredags var vi hemma hos Jessica, hon har nu fyllt 24år. I lördags firade vi Tobbe som har blivit hela 22år!!



Bilder från i lördags:


Shoppat!!

I lördags åkte vi en sväng inom Nova och shoppade lite. Detta föjde med mig hem:




Bröllopsmässan!!

I lördags åkte vi till Malmö och gick på bröllopsmässan, jag ville jätte gärna dit och snälla Jeppe följde med. Vi stannad inte så länge ca en halv timme, det känndes som det var anpassat till dom som har kommit långt i sina bröllpsplaner. Men det var kul att ha varit där ändå. Vi fick en massa brochyrer om bla, klänningar, ringar, mat, dj´s m.m, kan va bra att ha i framtiden.




Färdigmålat i dom 2 rummen på ovanvåningen.

I onsdags och i lördagsmålade vi båda rummen på ovanvåningen, så nu är som färdigmålat. Har bara halldelen och toaletten kvar. Har kollat på golv, snart blir det dags för det att läggas.




 


Till mormor och morfar!!

Hej mormor och morfar, nu blir ni glada att jag bloggar igen. Min mormor ringde mig och undrade ifall allt var bra, jag har ju inte bloggat på några dagar så hon var orolig, så himla gulligt!!=) Allt är bra med mig, har bara inte haft tid att sätt mig ner och blogga, men nu har jag tid. Snart kommer fler inlägg om de senaste dagarna. Hoppas ni blir glada nu!!=)



Kattmynta luktar gott!!


RSS 2.0