Charlie´s angels!!=)

F ullt ös medvetslös......fy fan va vi har kul!!=) Det kan ni se på mina bider i morgon!!!Vi kommer äga på slagt, vi kommer dansa hela natten lång!!l


Bringing sexy back!!!=)

I kväll smäller det!!=)

Äntligen är det fredag, har längtat hela veckan för i kväll är det party!!=) När jag kom hem från jobbet sov jag i ca 1 1/2 timme, jag var jätte trött. Men nu däremot är jag super pigg och redo att festa hela natten lång, hihi!!!=). Om ca en timme ska jag och Sandra ta tåget till malmö, vi ska hem till Lina och förfesta innan. Perfekt att förfesta i malmö eftersom vi ska till Slagt, så kan man bara ta bussen när det är dags att sticka. Hemma hos henne ska vi äta och och sjunga sing star, den ultimata uppvärmingen när man ska ut. Jag ska ta med mig mina locktänger och fixa söta Sandras hår, hon kommer bli jätte fin!!=)
Eftersom Lotten skulle jobba till 19.00 så bestämde dom sig för att förfesta hos Tobbe, så vi ska träffas där istället.
Känner redan nu att det kommer bli en toppenkväll!!=)


I morgon kommer massor med bilder!!=)



Min outfit för kvällen!!=)

1000:- mer i lön!!!=)

Jobbade över i dag igen, och sist kvar var jag och chefen och då pratade vi lite om bla, hur jag trivdes. Han var jätte nöjd med mig och vill gärna att jag ska fortsätta jobba där(jag var ju bara provanställd först). Och sen sa han en sak som jag blev jätte glad över, "och sen får vi höja din lön med 1000:-/mån till nästa månad" Det låter jätte bra sa jag då, hihi. Och sen får vi ju höja den med jämna mellanrum sa han också, kan det bli bättre?? Att chefen tar upp lönehöjning det är nog inte så vanligt, jag är super glad.


Det syns i ansiktet!!!=)

För ca ett år sedan fick jag maginfluensa och det var startskottet för mig att börja gå ner i vikt. I börjar rasade vikten ganska snabbt men plötsligt bara stannade den och stod kvar på samma vikt väldigt länge. Därefter han jag gått upp och ner ca 5 kg men i dag så har jag gått ner sammalagt 10kg sen jag började för ca ett år sedan. Just nu känns allting jätte bra, mitt sockersug är helt borta, jag tränar så mycket jag orkar och hinner mer och vågen visar mindre och mindre. Om jag fortsätter så här så är jag helt övertygad om att jag kommer lyckas, Egentligen vill jag gå ner 10kg till men 5-6kg skulle jag också bli nöjd med. Det viktiga är ju att man mår bra och trivs med sig själv och inte vad vågen visar.!!


Bild1                                                                                  Bild2:

 
Bild 1: Jag 10 kg tyngre, ca 1 år sedan. Bild 2: Efter maginfluensan, då jag tappade 4kg på bara ca en vecka.



 
Jag i dag, 10kg lättare.!!=)


Room sevice!!

Snart börjar Room service, älskar det programmet, det är så kul att se när dom gör så fint Jonny och Mattias!!=) Och sen är det Grey´s anatomy, kan kvällen bli bättre??

Har redan lagt vin på kylning inför fredag, hihi, annars kanske jag glömmer det!!!!



Det luktar mat i hela huset!!

När jag öppnade dörren så kände jag en underbar matdoft ifrån köket. Min duktiga Jeppe hade lagat spagetti och köttfärsås, med vitlök och jallapeno i, och det var riktigt gott. Som tur var så blev det mat över som vi kan ha med oss till jobbet i morgon.



HALLOWEEN
I helgen är det Halloween och då är det party party!!!=) På fredag bär det av till Slagt, dom har Halloween-tema, och gud vad jag längtar nu. !!=)

Någon annan som ska till Slagt på fredag?


Jobbat över igen!!

Har precis kommit innanför dörren, var tvungen att jobba över i dag igen. Och fy fan vad jag är trött nu. Det var chefen, jag och en till som jobbade över, och dom satt kvar när jag stack. Dom visste att vi behövde jobba över så dom hade köpt bullar, så man slapp sitta hungrig. Chefen funderar på att anställa fler men är inte säker (han är osäker på om det kommer hålla i sig) så vi får jobba för fullt istället.
Ska äta lite nu sen ska jag kolla på tv.

Min måndag!!

Jobbade över en halvtimme i dag, och sen körde jag direkt till träningen och dansade med söta Sandra. Det var riktigt jobbigt i dag, men kul!! När jag kom hem åt jag lite och just nu sitter och och väntar på att Tobbe ska bli klar med elen i badrummet så att jag kan gå och duscha. Jag är redan trött så när jag har duchat så kommer jag förmodligen gå och lägga mig direkt. Och jag måste gå upp tidigare i morgon eftersom där är så mycket att gör på jobbet. Så här har min måndag varit!!

Träna!!

I dag har varit en riktig inne-dag, det har ju öst ner hela dagen. Vi var vatt jätte duktiga och städat, till och med våt-torkat golven. Så ny är här fint igen, undra bara hur länge det håller sig?!?.
Vid 4-tiden så kom Catrin hit, jag skulle slinga hennes hår. Och hon ska även följa med och träna i dag, duktiga Catrin.
Nä, nu får jag vara lite social, Catrin och även Anders är här nu.

Fått 2 nya träningslinnen av mamma!!

I går fick jag 2 super fina träninslinnen av mamma, ett svart med röda och vita detaljer och ett orange/svart linne.
Tack så jätte mycket mamma, du är bäst!!=)





Framsidan.


Baksidan.

Slingat håret!!

I går hann jag även med att slinga håret. Direkt efter träningen åkte vi hem till oss och åt lunch, jag hade plockat fram de bullar jag bakade förra helgen ur frysen. Efter lunchen var det dags att slinga håret, jag och mamma gör det på varandra. Först drog mamma ut sligor ur mitt hår och applicerar färgen och undertiden det satt i så gjorde jag samma sak på henne. Det är väldigt smidigt att göra det samtidigt, eftersom man ändå ska gå med färgen i håret i 50 min. Och resutatet blev lika bra som vanligt!!.



Lite bilder är väll alltid kul!?!?!

FÖRE:

Min fin fina utväxt!!=)


EFTER:

Och då var man blond igen!!=)



Kvällens frisyr, även min favorit frisyr!!

Lördagen den 25 okt 2008!!

I går så bjöd mamma och pappa oss på resturang, det var lika gott som det brukar va. Vi åt husets planka allihop, det är standard när vi äter på Milas. Tack mamma och pappa för att ni bjöd oss på mat, det var super trevligt!!=)

Efter middagen åkte vi hem till Anders och Catrin och myste lite=). Kollade bla på stärnor på is och filmen Colleteral. När klockan var halv 1, eller ja egentligen halv 12 eftersom man ska ställa tillbaka klockan så var vi trötta och åkte hem.



Klocka. Foto: Scanppix
Glöm inte att ställa tillbaka klockan i dag!!

Äta på Milas!!

Nu ska vi sticka iväg och äta på Milas, det blir hustets planka, mums. Sen ska vi träffa Anders och Catrin, han inte bestämt var vi ska va än, men det löser sig.
Har slingat håret i dag, lägger ut bilder på det sen, hinner inte nu. Tiden rinner iväg, måste dra, har beställt bord till kl:18.30!!=)

"Mamma Mia & ABBA"- gympapass!!



S
nart är det dags att gympa, vi ska provet ett annat pass i dag. Friskis & Svettis sätter ihop extra pass vid olika tillfällen, bla till förmån för Rosa bandet. Så i dag ska vi gå på ett "Mamma Mia & ABBA"- gympapass. Det är 75min långt och kommer säkert bli jätte kul. Jag och min mamma hade tänkt ha någon ABBA låt till vårt egna gympapass, så vi ska kolla vilka rörelser dom gör till låtarna.



Om det är någon annan som är intresserad av att prova detta pass så finns info nedan:


25/10 "Mamma Mia & lite ABBA" kl 11:00 i Löddeköpinge, Tolvåkershallen
Ni bjuds på ett 75 minuter långt jympapass med härlig musik av ABBA.


 

Äntligen Fredag!!

Jobbade över en timme i dag, men jag var ändå hemma i hyffsad tid. När jag kom hem satte jag igång diskamskinen och en tvätt, vi behöver verkligen tvätta.
I kväll var vi inga planer, bara vara hemma och mysa och kolla på Idol!!=)
Och i morgon kl:10.00 ska jag åka och träna och efter det ska jag och mamma slinga håret på varandra. Mit hår växer snabbt, har redan fått en ful utväxt.






Jeppe har precis oljat in badrumsgolvet, så här ser det ut!!!

Lång dag på jobbet!!

Vi har jätte mycket att göra på jobbet just nu, det är riktigt stressigt. Jag åkte dit lite tidigare i morse eftersom jag hade mycket att göra i dag. Jag var på jobbet 07.15, och jag börjar egentligen kl:08.00. Jag åker hellre dit tidigare på morgonen än att sitta kvar länge på eftermiddagen. Det flöt på bra och jag hann med allt jag skulle.

Jag var sugen på lax i dag men jag ville göra något nytt så jag slängde ihopa lite av det vi hade hemma. Det blev pasta och en pastasås gjord på lax, lök, milda och citronpeppar. Det blev faktiskt riktigt gott!!=) Enkelt, gott och nyttigt, det kan inte bli bättre!!=)





Bild tagen från google.se

Ont i huvudet och trött!!

Vi har verkligen jätte mycket att göra på jobbet just nu, och i dag har jag haft huvudvärk, inte kul. Jag brukar ju träna på onsdagar men i dag så orkar jag inte, är så himla trött. Tog en ibumetin när jag kom hem så huvudvärken börjar släppa nu. Jag är frusen också så jag funderar på att ta en riktigt varm dusch, det hade inte vatt fel!!=)




Myskväll med Tobbe och Lotten!!

När jag kom hem från jobbet i dag så lagde jag mat, det blev fisk och potatis. Och efter det så ringde Tobbe och undrade ifall han och Lotten kunde komma hit. Och det var ju klart att dom kunde, alltid kul att träffa dom. Vi snackade en massa om nyår, dom ska nämligen också komma då, det kommer bli skit kul, längtar jätte mycket nu!=) Dom har nästan precis stuckit hem och nu är klockan mycket så det är dags att gå och lägga sig.


Jag och söta Lotten=)
(bild från kräftskivan hos Anders och Catrin)




När jag borstade tänderna ville Måns gärna hålla mig sällskap, han gillar att titta på rinnande vatten. Var tvungen att ta kort på honom, han var bara för söt när han satt och drack ut vattenstrålen.





Han drack direkt ur vattenstrålen. Kolla den förstorade bilden i vänstra hörnet.

Dansat!!

Det var snabba ryck i dag, direkt efter jobbet körde jag hem och bytade om och sen var det dags att åka iväg och träna igen. På vägen dit drack jag en energidryck och det gav verkligen resultat, jag var hur pigg osm helst under passet.
Nu ska jag gå och duscha och efter det måste jag väll äta lite. 


Jeppe har vatt jätte duktig i dag, nu fungerar även toaletten, wiiii, gissa om jag är glad. Han håller just nu på att hänga upp krokar och toalettpappershållaren. Så nu behöver jag inte längre gå upp på ovanvåningen när jag behöver gå på toa mitt i natten.

En bild tagen (med min mobil)  i går, på väg till Jeppes mormor och morfar. Han är så fin, min Jeppe, hihi=)

Middag hos Jeppes mormor och morfar!!

Har varit i Lödde i dag och handlat lite till badrummet, bla knoppar till vaskskåpet. Annars har vi inte hittat på så mycket i dag, mest bara njutut av dagen!!
Klockan 17.00 ska vi äta middag hemma hos Jeppes mormor och morfar, även Tobbe och Lotten ska dit!!=) Så det blir ingen träning i dag för min det, synd. Men men, det blir ju dans i morgon i stället, med söta Sandra!!!=)


Piffing a´la Malin!!

Nu har jag gjort lite fint i badrummet, bla torkat av spegelskåpet, duchväggarna och handukstorken. Jag har även hängt upp handukar och satt fram tvålpumpen. Nu är det verkligen super fint, precis som vi hade tänkt oss.


 


Två glada badrumsägare!!=)

Nu kan vi duscha!!

Blandaren i duschen och handukstorken är nu på plats, och äntligen kan vi använda duchen. Det enda som inte är inkopplat nu är toalettstolen, och det ska fixas på måndag. Mats var här i dag och hjälpte Jeppe att sätta upp grejerna på toan, tack Mats för all hjälp!!=)

 


Wiiiii, va glad jag är!!=)

Snadra, ha ha, nä jag menar Sandra har nästan precis åkt hem. Från den sekunden som hon steg in tills hon åkte så snackade vi i ett. Det är så kul att jag har träffat henne, hon är bara för go. När våra mammor gick på gymnasiet var dom bästisar, vilket jag tycker är jätte kul. Det är väl därför vi klickar så bra jag och Sandra!! Läntar tills vi träffas på Måndag på dans-gympan!!=)

Klippt Sandra!!

Har klippt Sandra nu, det tog en evighet, ha ha, men det blev jätte fint!!=) Hon har jätte tjockt hår så det var därför det tog så lång tid.
I går bakade jag bullar som skulle stå och jäsa under natten, så när Sandra kom hit så åt vi nybakade bullar. Dom var supermäktiga, vi orkade bara äta en var, men dom var goda!!

 
Sandras oufit inför kvällen!!!=)
 

Träning!!

Snart kommer min föräldrar och hämtar mig, dags att träna igen! Efter träningen ska vi åka och kolla på en matta till mina föräldrars nya tv/vardagsrum. Vi ska åka till Lundamattor som nu har öppnat på Nova-området.

Oj, klockan är ju mycket!!

Oj, jag har inte tänkt på vad klockan är, måste verkligen gå och lägga mig nu. Jag ska ju upp tidigt i morgon eftersom jag ska träna. Måns ligger här på bordet brevid datorn och väntar på att jag ska gå och lägga mig, så att vi kan ligga och gosa. Han kommer alltid upp till mig i sängen när jag gått och lagt mig, han är bara för go.
Nu säger jag och Måns Go natt!!







Malin tycker till om Idol!!=)

Har kollat på Idol i kväll, och det var verkligen rätt person som åkte ut. Jag tyckte att Yazmina var jätte dålig i kväll och även förra veckan, så det var hennes tur att åka i dag.
Bäst i kväll var Alice och Annna, och även Kevin. Han var tyvärr inte lika bra som har har varit, men han är fortfarande min favorit.
Alla andra framträdanden i kväll var intetsägande tycker jag.




Yazmina i tårar Foto: Daniel Ohlson/TV4

Yazmina
Alice Svensson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4  Foto: DANIEL OHLSSON
Alice                                          Anna
Kevin Borg. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Min favorit Kevin!!=)

Äntligen fredag!!

I dag ska vi åka och hämta 4 vinterdäck som vi har beställt till min nya bil. Och sen ska vi åka och handla mat, det börjar bli tomt i kyl och frys. Va skönt att det är fint väder i dag, det var inte kul när det regnade i går.....=(

I morgon är det träning som vanligt kl:10.00, senare på dagen ska Sandra komma hem till mig, jag ska klippa hennes lugg. Det ska bli kul att träffa henne i en annan miljö än på gympan!!=)


16.10.08

I dag är det redan torsdag och det betyder att det snart är helg, så skönt!!=) När jag kom hem från jobbet hade Jeppe vatt duktig och plockat undan från diskbänken(den var full med disk) och då kom vi på att vi inte kunde laga någon mat eftersom alla stekjärn var i diskmaskinen så vi beställde mat istället. Det blev en tonfisksallad för min del, är proppmätt nu!!
Innan vi åkte och hämtade maten åkte vi hem till mina föräldrar och kollade på hur golvet blev, och det var verkligen jätte fint.
Jeppe och Roger är två duktiga snickare!!=)

Träning!!

I kväll är det dags för träning igen, blir hämtat om 20 min. Och sen när jag kommer hem ska jag nog laga omelett, är sugen på det!!

Jeppe är och jobbar hos mina föräldrar i dag igen, men dom är snart klara.

Usch vilket trist väder det har varit hela dagen, hoppas det blir finare i morgon!!

En lugn hemmakväll!!

I dag har jag inget planerat förrutom att laga mat, det är så himla skönt när man har en lugn hemma kväll. Jeppe är hemma hos mina föräldrar och fortsätter lägga deras golv, så jag är hemma själv. När jag har lagat mat och ätit ska jag sätta mig i soffan och bara njuta. I kväll är det ju bra på tv så det kan inte bli bättre. Har även fått hem en ny GLAMOUR-tidning som jag ska läsa.

 

I dag har jag haft en inbakad fläta på sne!!

Jobbat, tränat och lagat mat!!

Har inte hunnit sitta ner i dag förrän nu, har haft fullt upp hela dagen.
Efter jobbet åkte jag hem och bytade om, åkte sen till mamma och pappa för att hämta mamma, hon och jag skulle träna tillsammans. När jag var där passade jag även på att kolla hur det gick för Jeppe och hans jobbarkompis Roger när dom la golvet i mina föräldrars vardagsrum. Dom är jätte duktiga, jobbar snabbt och det bli kanon bra också!!
När jag kom hem från träningen fixade jag mat till oss+ att jag gjorde varsin lunchlåda till i morgon. Efter att jag ätit gick jag och duchade och nu sitter jag här. Är lagom trött, ska nog gå och lägga mig snart.




Morgondagens lunchlåda.

Montering av duschväggar, vask och vaskskåp!!

I dag har vi haft fullt upp här hemma, jag har fixat i garderoben i sovrummet och Jeppe har jobbat vidare i badrummet. När vi var på IKEA i gå köpte vi fler trådbackar till garderoben i sovrummet, och dom har jag satt ihopa i dag. Så nu får vi plats med mer kläder, super!!


FÖRE:                                                                 EFTER:
 
Vi ska även sätta upp en hylla och stång till vänster om trådbackarna så att man kan hänga kläder även där. Framför dessa ska sedan monteras skjutdörrar med speglar på.




I badrummet har det hänt mycket i dag, vi har mjukfogat, satt upp duschväggarna, monterat vask och vaskskåp. Det som fattas nu är att toaletten ska monteras, handukstorken ska upp, krokar och toalettrullshållare ska sättas på plats.



Så här fint är badrummet just nu!!
 


Myskväll hos Björn & Martina i går!!

I går vid halv 6-tiden ringde Björn och bjöd hem oss till dom, super trevligt!! Martina jobbade, så hon var inte hemma förrän vid 10. Dom bjöd på jätte god mat, baconinlindad köttfärslipa, potatis, lingon och brunsås. Vi kollade på tv och det bjöd på chips och godis. Jag var jätte duktig i går, åt varken godis eller chips, jag körde på den sunda banan och drack bara vatten!!


Tack Björn och Martina för en mysig kväll!!=)


En av deras söta katter "Segon"!!=)

IKEA och Optimera!!

Jeppe har precis fogat golvet i badrummet, så nu är det bara mjukfogning och efter det kan vi montera upp duschen, toastolen m.m. När Jeppe har duschat ska vi åka och kolla på lite saker till badrummet bla; blandare, toapappershållare, krokar m.m.




Fogningen av golvet är nu färdig!!

Jeppes skitiga hand, efter en massa slit i badrummet!!

Gympa kl:10.00!!

Ska snart köra iväg och träna, och tro det eller ej, Catrin ska faktiskt följa med, duktig Catrin!!=) Även mina föräldrar ska dit. Pappa har varit i Spanien sen i tisdags så han har inte tränat på hela veckan, så jag kan tänka mig att han ser fram emot att träna i dag. Eller hur pappa!?!=)


Just nu ligger Jeppe och sover så gott, så här söt är han!!=)

Gårdagen!!

Jobbade till halv 2 i går, därefter körde jag till Ica och handlade mat inför kvällen. Anders och Catrin skulle nämligen komma hem till oss och då får man ju bjuda på något gott. I går lagade jag mexikansk kycklingpaj med jallapenos, det är super gott.
Jeppe fogade väggarna i går, och det tog lite längre tid än väntat så vi fick skjuta upp maten en timme, men det löste sig eftersom jag gav "de hungriga" salta pinnare som försvann i ett nafs=).

Efter maten så var det dags att kolla på Idol, och jag var väldigt besviken på startfältet. Det var inte alls lika bra som det har varit de tidigare åren. Och den nya programladeren Katrin Shulman, va fan höll hon på med. Hon sa "Han är väll lite bögig" om Jesper som åkte ut. Så säger man väll inte.......riktigt illa, hoppas hon får sparken.




Så här ser det ut efter fogningen!!



Jag ska bli gympaledare!!

Har precis varit på ett möte och nu är det bestämt att jag och min mamma ska bli gympaledare. Vi har nämnligen blivit tillfrågade ifall vi ville bli ledare och vi båda tyckte att det kunde vara en kul grej. Tanken är att vi ska hålla i ett pass tillsammans, ingen av oss känner att vi vågar ha ett pass själv, i alla fall inte till att börja med. Både jag och min mamma älskar att gympa och det ska bli jätte kul att göra detta med henne, finns ingen jag hellre skulle vilja göra det med.=)

I slutet av november/början av december ska vi gå på två kurser där vi ska lära oss om bla; hur man utformar ett gympa-pass, kroppens uppyggnad, anpassning av rörelser till musik och ledarrollen. Utbildningen är under två helger och tar sammanlagt 32 timmar+ att vi skall få en hemuppgift. Denna hemuppgift innebär att man ska välja tre låtar, (en uppvärmnings-låt, en styrke-låt och en puls-låt) och göra rörelser till dessa. Efter denna kurs(om man blir godkänd) erhåller man en ledarlicens.

Nu hoppas jag verkligen att några av er som läser kommer och stöttar oss när det är dags. Det skulle vatt jätte kul med lite bekanta ansikten=).

Berättar mer om detta när det börjar närma sig!!=)

Nytränad och nyduschad!!=)

Så himla skön känsla man har i kroppen när man tränat och sen duschat, man känner sig fräsh!! Du var riktigt kul och jobbigt i dag, extra kul eftersom Catrin var med. Det får du gärna göra oftare, så kan jag följa med dig när du styrketränar!!
Nu kallar Jeppe att det är mat, måste dra.....=)

Energy drink!!

Var tvungen att ta en Energy drink när jag kom hem så att jag piggnar till och orkar med det jobbigt träningspasset jag ska gå på i kväll. Och i dag ska faktiskt Catrin också följa med, en stor applåd till Catrin, he he!!=) Dom senaste 2 gångerna som hon sagt att hon skulle med, har hon hoppat av precis innan, men i dag så smäller det. Alltid kul att ha med en kompis!!=)



Har haft fullt upp på jobbet i dag, jätte stressigt, men roligare än att inte ha något att göra.


Bra på tv!!

Kollar på Ugly Betty, och just nu är det reklam så jag passar på att blogga lite. Redan onsdag i morgon, veckorna går så snabbt. I morgon är det dags för träning igen, och denna gången har Catrin lovat att hon ska följa med, får se ifall hon kan hålla det denna gången.......hihi!!=)




Dagens middag!!


Oj, nu börjar det igen......måste dra.........Ciao!!!!!=)


 


Stekt lax och fataostsallad!!

Nu ska jag vara duktig igen och träna på min Orbitrek, i dag hade jag tänkt ställa den framför tv:n, då går tiden mycket snabbare. Efter det ska jag duscha och sen laga mat. I dag blir det stekt lax och en fetaostsallad.





Så här ser min Orkitrek ut.

Min måndag!!

Jobbade mellan 08.00-17.00, var hemma vid halv 6. Skulle egentligen åkt och tränat men jag ville hellre vara hemma och hålla Jeppe sällskap när han fortsatte med kaklingen i badrummet.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att börja laga mat, i dag blev det ungspankaka med bacon i, med andra ord fläskpankaka. Undertiden den stod i ugnen så tränade jag på min Orbitrek. Lyfte upp den från nedanvåningen och ställde den utanför badrummet så att jag kunde se och snacka med Jeppe undertiden. Höll på i en halvtimme och fy fan va svettig jag blev, och mjölksyran i låren var inte att skoja med. Efter det blev det streaching och sen åt vi den goda fläskapankan som hade stått och gottat till sig lite.
När vi hade ätit klart gjorde jag iordning lunchlådor med den som blev över+ att jag gjorde varsin sallad som vi kan ha med oss i morgon. Har nästan precis kommit ut ur duschen, och nu är det dags att kolla på tv.


Jeppe håller fortfarande på i badrummet, han är jätte duktig och det blir super fint!!


Så här ser badrummet ut just nu!!

Dags att träna!!

Ska åka iväg och träna nu, skönt att det har slutat regna och blåsa. Ska bli kul att se hur långt Jeppe han hunnit med badrummet till jag kommer hem från träningen.


Det går framåt!!

Jeppe är klar med den svarta staplen och snart även det vita kaklet på samma vägg. Det går undan när Jeppe är i farten.





En trött Tiger ligger och vilar i vår säng!!=)

Kaklingen är igång!!

Nu har vi äntligen börjat med kaklingen i badrummet. Det första han sätter upp är den svarta stapeln som ska vara bakom toalettstolen, därefter sätter han det vita plattorna på väggarna. Får se hur långt han hinner i dag, eventuellt får han fortsätta med väggarna i morgon. Vi gick ju inte upp så tidigt som vi hade tänkt i dag, när klockan ringde 08.00 var vi båda jätte trötta. Vi somnade om och gick inte upp förrän halv 10, så vi var lite efter i planeringen. Men men, det gör inte så mycket, det är bättre att han jobbar när han är pigg så att det inte blir något fel.=)





En blöt Tiger!!

I natt var Tiger busig, först släppte vi ut honom i ovädret när vi gick och la oss vid 24-tiden och sen släppte vi in honom i morse halv 7. Och då tycket vi att han kunde vara inne eftersom det var halv storm ute. Efter han hade hetsätigt, eftersom han var svin hungrig, så ställde han sig vid dörren och ville ut igen. Vi släppte inte ut honom och hoppades på att han skulle gå och lägga sig. Han gick tillslut ner där nere, han brukar sova där, och vi tänkte inte mer på det.
När jag gick upp för ca en timme sedan skulle jag gå ner där nere för att kolla till honom, då satt han plötsligt på trappen där ute, vår busiga Tiger hade alltså gått ner där nere och gått ut genom kattluckan. När han kom i var han dyngsur, jag fick torka av honom med en handduk. Det är en riktig liten buse vi har till katt.


Hemma efter en trevlig kväll!!

Precis kommit hem från middagen hemma hos Jeppes föräldrar, det var super trevligt!!=) Dom bjöd på god mat och god dricka(Mats försökte fylla mig....hehe=)). Tobbe och Lotten var också där, det var kul att träffa dom, eftersom det var länge sedan vi sågs. Efter middagen kollade vi på stjärnor på is, det var väll så där, kanske blir roligare efter hand.
När det var dags att åka hem så åkte jag med Lotten så klart, och vi vann överläset över killarna. Dom var nämligen tvugna att följa med oss hem eftersom Tobbe skulle koppla in vår nya torktumlare.

Orkar inte skriva mer nu, låter bilderna tala för sig själv!!=)













 



 

Kakel och klinker!!

I morgon är det som sagt dags att börja kakla och jag hade tänkt visa vilka plattor vi ska ha på golvet och väggarna. På golvet ska vi ha de gråa (matta) plattorna, 4,7x4,7cm, och på väggarna vita blanka plattor, 10x40cm. Vi ska även ha svart blanka plattor(4,7x4,7) i en stapel bakom toaletten, men jag orkade inte fota dom i dag.




Städat i kvällaren!!

När vi kom hem från att ha handlat fix och fog fick vi för oss att städa i källaren, där såg för jävligt ut. Vi rensade ut en massa saker som kunde kastas, så nu kan man se golvet. Vi har även satt torktumlaren på rätt plats, så nu är det bara till att koppla in den, sen kan den användas. Snälla Tobbe kommer hit sen och hjälper oss koppla in den.


"Snickar-rummet", FÖRE:


"Snickar-rummet", EFTER:



Bild 1:
I det framtida "bio-rummet" ligger allt som ska sättas in i badrummet, dom fick ligga kvar. Det dröjer ju inte länge till de ska sättas upp.

Bild 2: Skorna fick en plats under trappan så länge.


Bild 1:                                                                             Bild 2:
 

Här kunde man knappt komma fram innan, golvet var täckt med verktyg mm. (glömde ta en "före-bild")


Till höger, den nya torktumlaren.


Uppe tidigt en lördag!!

Gick upp för en lite stund sedan, måste ju få i mig lite frukost innan jag åker och tränar. Sitter just nu och äter yoghurt, kan inte äta något för mättande om jag ska träna 1 1/2 timme senare. Efter gympan ska vi åka och köp fix, fog och lister sen är allt förberett inför kaklingen i badrummet. Eftersom vi ska bort i kväll börjar han förmodligen inte förrän i morgon, han sa det i går i alla fall. Men man vet aldrig med Jeppe, ena dagen är allt piss och andra dagen är allt super. Ena dagen pallar han inte jobba här hemma och andra dagen kan han inte sitta still. Så det är verkligen från dag till dag som vi bestämmer saker här hemma, he he=). Dom som känner honom vet vad jag menar....=)=)=)

Kan någon hjälpa mig?, Hur mobilbloggar jag med Telenor??

Jag har försökt ett tag att skicka MMS från mobilen  till bloggen men jag få det inte till att fungera. Någon som vet hur man gör, antar att det är olika inställningar för olika operatörer. Jag ringer med Telenor, så är det någon som vet hur man gör, berätta gärna!!

Köpt torktumlare!!

Var hemma från jobbet lite efter två, och då satte jag igång dickamskinen och en tvätt, därefter gick jag och la mig. Är alltid så trött på fredag, och det är skönt att vila lite mitt på dagen annars somnar jag så tidigt på kvällen, och det vill man ju inte på fredagar.
Vid halv fem kom Jeppe hem och då målade han det sista tätskiktet i badrummet och därefter åkte vi först till Madia markt och hämtade torktumlaren vi hade beställt, och sen till Willys i Löddeköpinge och handlade mat. Köpte bla fläskfié som vi åt i dag tillsammans med kroketter, bearneissås och en god sallad.

I morgon klockan 10.00 ska jag åka iväg och träna i Lund, och sen på kvällen ska vi hem till Jeppes föräldrar och äta mat. Tobbe och Lotten ska också dit, det kommer bli trevligt. Ska ta med mig frisörväskan, dags att klippa Christina(Jeppes mamma), det var länge sedan jag gjorde det, och håret har verkligen vuxit jätte mycket.




I morgon eller på Söndag ska Jeppe börja kakla badrummet, det känns lite overkligt att det snart är dags, vi som väntat så länge.


Så här ser badrummet ut just nu!

Ändrade planer!!

Det blev ingen storhandling i dag, Jeppe är inte klar i badrummet än. Så jag fick köra iväg och handla det jag behövde till middagen i dag, så det blir storhandling i morgon i stället. Efter middagen blir det tvtittande och sen sängen.



Va underbart att det fredag i morgon!!=)





Maten är klar, den står på bordet, väntar bara på att Jeppe ska bli klar med badrummet, sen ska vi äta.

Storhandla!!

Vi hade tänkt åka och storhandla i morgon, men jag kom på att det är kanske skönare att få det gjort i dag, så slipper man tänka på det i morgon. Vi ska handla hem så att vi kan laga ungsstekt falukorv och hemmalagad potatismos i dag. Jag blev så himla sugen på det i går när min mamma och Jeppes pappa pratade om det. Jag vet att det falukorv inte är Jeppes favorit, men men, man kan inte alltid få som man vill.

Jeppe håller just nu på att måla ett av tätskikten i badrummet, och när han är klar ska vi åka iväg. Jag har redan förberett och skalat potatisen, så den är bara att koka sen när vi kommer hem.

I morgon är det vår traditionella "bjuda på hambakat"-dag, och det ska bli spännade att se vad Fahime bjuder på i morgon!!


Gympa!!

Nu är det dags att gympa igen, känns som det enda jag gör är, jobba, träna, jobba, träna......... Ja, ja, så länge jag tycker att det är kul och jag orkar så kommer jag hålla på.

Kan inte fatta att det redan är torsdag i morgon, veckorna går så snabbt!! Eventuellt så börjar vi kakla badrummet i helgen, gud va jag längtar!!=)

Nä, nu måste jag avsluta, måste byta om och packa väskan och sen är det dags att svettas igen.
Och förhoppningsvis finns det mat lagad när jag kommer hem, men jag ska inte hoppas för mycket=)

RSS 2.0