Dragit ut en tand på Måns!!

I morse kl 08:15 så lämnade jag Måns hos veterinären, i dag var det dags att dra ut den skadade tanden. Tanden mådde inte bra och vi misstänkte att det var den som var orsaken till att han hade probem med sitt öga. Det är ju inte kul när den man älskar mår dåligt, en katt kan ju inte säga till om han har ont.
Hämtade hem honom 17:15, då hade vi även med oss Tiger för vaccination. Operationen gick bra och det visade sig att han hade en varböld vid tandroten, så det var bra att vi drog ut den. Det visade sig även att den lilla knutan på tandköttet var en inkapslad benbit, förmodligen pga bilolyckan. Så även den tog hon bort. Så nu har Måns en tand mindre, är svullen, groggy och förhoppningsvis frisk och kry snart igen.
Veterinären trodde att det till alldra högsta grad var tanden som var orsaken till att hans öga rann, hoppas hoppas hon har rätt så att han slipper ha problem med sitt öga.

Vi fick med oss en massa medicin, bla smärtstillande och munskölj som han ska få. Vi håller tummarna för att vår lilla Måns slipper att ha ett rinnande öga och en ömmande tand, vi vill bara att han ska må bra.





Söta Måns är lite svullen och groggy.

Han ska få en massa medicinen bla, smärtstillande så att han inte har ont.

Kommentarer
Postat av: Kikki

munskölj? Hur gurglar dem det ;)

2009-05-27 @ 21:50:40
URL: http://theotilda.blogg.se/
Postat av: Lina

usch herregud vilket äventyr! jag lider med er men nu kommer allting bli så bra så o lilla måns kommer bli frisk ! lisa hälsar krya på dej måns! :)

2009-05-28 @ 00:50:49
URL: http://arnebollar.blogg.se/
Postat av: Sandrix

Naw men lilla Månsen då! :( Hoppas han mår bättre snart! :)

2009-05-28 @ 09:23:55
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0