Max Albin Sigge!!

Max dop i går var lyckat på många sätt. Vädret var jätte bra, Max skötte sig exemplariskt både i kyrkan och resten av dagen/ kvällen, Max fick mycket fina doppresenter och vi umgicks med nära och kära.
Under dopgudstjänsten höll min bror Max och det gick jätte bra. Han sa nästan ingenting, och vi var så stolta över honom. Efter dopet var han helt slut och somnade vilket passade utmärkt så att vi kunde äta. Vi bjöd på buffé och hemmalagad buddapestlängd till kaffet. Tack mamma som erbjöd sig att baka!!
Efter att vi druckit kaffet öppnade vi alla presenterna. Så mycket fina saker vår Max har fått. Han fick även pengar som vi kommer sätta in på hans konto som han kan utnyttja när han blir större.
Under tiden som vi öppnade presenterna så satt Max snällt och fint i sin sitter framme med oss.
Tack alla för som fina sakerna!!:)
Ungefär vid 5-tiden var vi färdiga och då blev det undanplockning och städning av lokalen. Tack, mamma, pappa, mormor, morfar, Peter, Patrik, Daniel, Sandra och Christian som stannade kvar och hjälpte oss att städa. Tack vare er gick det snabbt och smidigt.
Efter att vi hade lämnat lokalen var vi ett par stycken som möttes upp hemma hos oss för fortsatt mys. Vi åt rester och kompletterar med grillad karré. Därefter gick vi på buddapestlängden igen och även en massa annat onyttigt!
Vi busade med Max och vissa spelade super Mario och kvällen avslutades med en film.
Hela dagen var så himla m.y.s.i.g och l.y.c.k.a.d!!!!
Ett extra tack till världens bästa mamma för all hjälp både med att baka, fixa och trixa dagen innan och under Max stora dag. Och även pappa och mormor såklart som såg till att allting flöt på smidigt i lokalen. Vad skulle jag gjort utan er.<3


Kommentarer
Postat av: Lina å Andremannen

Tack för vi fick komma å all mumsig mat <3

2012-06-17 @ 19:14:26
URL: http://Arne
Postat av: Sandrix

Tusen tack! Allt var perfekt!

Och Max var så stilig i sin snygga outfit :)

2012-06-18 @ 11:03:44
URL: http://sandypaprika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0