Fonduékväll med småfolket!!

I går var det äntligen dags för vår efterlängtade fonduékväll med småfolket, hahaha!!!=) Vid 7-tiden i går kom Tobbe och Lotten hem till oss, dom hade med sig rostbiff och godsaker till drinkar!!
Vi började med en fördrink ala Tobb & Lodd, super god!!!!=) Sen var det dags att kränga, för det var verkligen det vi gjorde. Vi hade kött till lite mer än 6 personer och vi åt nästan upp allt, vi var hungriga!!=) Till det hade vi friterade pommes, 5 olika såser, marinerade vitlöksklyftor och stekt svamp, mumsigt!!
Efter maten hann vi se lite av Idol, får nog se reprisen sen, missade det mesta, hehe!! Sen blandade vi fler drikar, fick besök av svampbob fyrkant, och myste i soffan. Vi började se en film(som enligt Tobbe var skit bra) och efter en liten stund hade både jag och Lotten somnat. Och kort där efter sov även Jeppe och Tobbe. Ingen såg alltså klart filmen, hahaha, vi är kassa!!! När filmen var slut vaknade vi till och då bäddade vi i soffan till våra övernattningsgäster, klockan var nog halv 3 då.
När vi hade gått upp vid 10-tiden i dag så åkte jag och handlade frukost, nybakade bullar och gott pålägg.
Tack TOBB och LODD för ert trevliga sällskap i går/i natt/ i dag!!!!!!=)








Kommentarer
Postat av: Lina

Så mysigt mina vänner har haft det :) och gott för magen. Puss

2009-10-11 @ 01:41:28
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0