En härlig minisemester!

Dag 1:
Vi har haft 3 underbara dygn tillsammans med Tobbe, Lotten och Elva. Inget kunde varit bättre.
I söndags packade vi våra väskor och åkte till härliga Glimminge. När vi sitter i bilen på väg dig får vi en trevlig överraskning när Lotten ringer och berättar att Elva också ska följa med. Jaaaaaa, kände vi båda, så kul att ha med en liten buse som hon.
Vi sex bodde tillsammans i ena stugan men vi spenderade även mycket tid i den andra stugan hos Jeppes och Tobbes mormor och morfar. Dom var snälla att bjuda oss på lunch och middag. Det första vi gjorde när vi kom dit var att kolla på handbollsfinalen som var väldigt spännande. Bra kämpat av Sverigen, synd dom inte vann. Efter tv:tittandet gick vi ner en runda till stranden och njöt av det härliga vädret. Vi blev sen bjudna på middag som vi åt utomhus. Det har inte blivit många utekvällar för oss denna sommaren, så det gäller att passa på när det är fint väder.
Efter middagen gick vi till vår stuga och bäddade och gjorde oss hemmastadda. Plockade fram gott att äta och kollade på fim.
 
Elva var mycket förtjust i Max, och det var ömsesidigt. Dom var så söta ihopa. Hon pratade med honom hela tiden, och gnällde han lite så kom hon springande och sa "vad är det Max?" och tröstade honom. Hon gillade att klappa honom på huvudet, "det var varmt, precis som om man har hällt varmt vatten på det" sa hon. 
 
Dag 2:
Vi kom automatiskt upp i tid på måndagen pga småttingarna vi reste med. Max var hungrig vid 8-tiden och Elva ville också göra morgon vid den tiden.
 
Vi blev bjudna på lunch i den andra stugan, gott bröd och en massa pålägg. Efter lunchen gick vi ner en sväng till stranden. Tobbe lotten och Elva var där längre än oss, att hänga på stranden är kanske inte det ultimata för en bebis. Doppa fötterna en stund hann jag med.
 
På eftermiddagen blev vi sugna på glass så vi åkte till Torekov och köpte oss varsin. Så mysigt det är i hamnan.  
Dag 3:
På tisdagen gick vi upp packade, städade och styrde bilarna mot Ullared och Ge-Kås där vi spenderade hela dagen. Shoppade, åt lunch, shoppade lite till, åkte hem, trötta och nöjda efter en heldag i Ullared.
 
 
Vi 3 tackar er 3 för en U.N.D.E.R.B.A.R minisemester, efteråt känner man bara glädje i kroppen!!

Kommentarer
Postat av: lOTTEN

Håller med till fullo :D Den bästa glimminge trippen någonsin <3

2012-08-16 @ 15:36:33
Postat av: Engla

Hej! Jag har själv tänkt att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2012-09-01 @ 13:24:02
URL: http://allaprivatlan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0