Kräftskiva i Glimminge!!

I lördags kl:12.30 åkte jag, Jeppe, Tobbe och Lotten upp till stugan för att ha kräftskiva tillsammans med Anna och Henrik. Vi började med att åka inom deras stuga och lämnade lite saker så som högtalare och maten vi hade med oss. Kräftorna la vi i ett nytt lag som Anna hade fixat(resultatet blev jätte bra).
Efter det åkte vi till vår stuga, där vi bäddade våra sängar och förberedde det sista inför kräftskivan. Vi hann till och med sitta och sola på en stund på trädecket. Så skönt med lite sol=)
Kl: 16.00 begav vi oss bort till deras stuga där dagen började med kubbspelande, god dricka och ölkorv. Tjejerna mot killarna, och vi vann en gång var.
Efter att vi "lekt" färdigt i det fina vädret så gick vi in och fixade med maten. Pajer och bröd värmdes i ugnen, kräftor och räkor plockades fram. Sen var det dags att hugga in, och gud va gott allting var. Vi hade så mycket mat och blev så mätta att vi var tvugna att slänga några kräftor och räkor, hur ofta händer det liksom?
Efter en lång stund då vi hade låtit maten smälta var det dags för efterrätten, kladdkaka och grädde.
Sen förflyttade vi oss från matbordet till soffan och "dansgolvet" där resten av kvällen/natten utspelade sig.
Det var verkligen den perfekta festen med; trevligt sällskap, god mat, härliga pratsunder, bra musik, mys i soffan och en massa dans. Det kan alltså inte bli bätte än så.
Tusen tack Anna och Henrik för en JÄTTE härlig dag/kväll/natt.









Kommentarer
Postat av: Lina

HJihihihihihihihihih! Myspys helg!

2011-10-17 @ 10:37:45
Postat av: Lina

Jaaaaaao 18.00 blir ju perfekt Mollelolltott! Vad ska jag o Frida ta med?! Jag slutar 13.00 så kan fixa en massa gotte! Pusssss

2011-10-17 @ 21:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0