En heldag med Jeppe!!

Denna helgen har vi inte haft något uppbokat vilket har vatt jätte skönt, det var nämligen länge sen sist.
Vi gick upp hyffsat tidigt, vid 9-tiden, åt frukost och gick sedan upp och fixade lite på ovanvåningen. Jag målade bla elementet i halldelen.
Sedan var det dags för en lite utflykt, för att leta fönsterbänkar. Vi åkte först till Hornbach utan resultat, därefter till Svågertorp. Vi började inne på K-rauta och där hittade vi en ek-skiva som dom hjälpte oss såga till i önskad längd. Därefter åkte vi till Biltema och handlade lite smått och gott, bla en massa förvaringslådor i plast som vi behövde till källaren. Alldra sist blev det en runda på IKEA, där vi shoppade en stor tvättkorg, en utdragbar soptunna till vaskskåpet i köket m.m.
När vi kom hem från vår lilla resa började vi med att lackade fönsterbänkarna, sen gick vi ner i källaren för att röja. Vi fick användning för alla förvaringslådor vi köpte på biltema, bra köp=). Höll på tills vi inte orkade mer, runt halv 7 tiden. Lagon i tid till Melodifestivalen var maten klar och kunde avnjutas i soffan framför tv:n.
Det har varit en riktig mysdag, bara vi två=)


Visar bilder på hur fönsterbänkarna blev senare.


Kommentarer
Postat av: Sandrix

Låter som en riktigt härlig dag. Både fått saker gjort, men även myyys! :D

2010-03-07 @ 09:09:12
URL: http://sandypaprika.blogg.se/
Postat av: Lina

Visst är det härligt med sådana intensiva dagar då man flänger runt som en vante! Då är det extra mysigt att bara varva ner tillsammans på kvällen :-P Längtrar efter bilder! :)

2010-03-07 @ 13:13:09
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0