Stugan = Semester!!

Åkte upp till stugan i går vid 3-tiden blev bjudna på mat av Jeppes mormor och morfar på kvällen, lyxigt. Åt självklart jordgubbar och glass till efterrätt, det är standard. När vi cyklat hem från dom så spelade vi en omgång Monopol, och gud va grym jag var, spöade Jeppe totalt, haha!!=)
Vi planerade att åka till Ullared i dag ifall det var dåligt väder, ställde klockan tidigt och upptäckte då att det var jätte fint väder så vi stannade hemma istället. Gick upp vid 10-tiden och åt frukost och efter det gick vi en lång runda, härligt. Sen har vi suttit ute på trädecket och solat och druckit gott, livet leker!!=) Blev bjudna på middag hemma hos Jeppes mormor och morfar i dag igen, skönt att slippa laga själv.
I morgon blir det Ullared, även ifall det blir bra väder, och gud va kul det ska bli, ÄLSKAR ULLARED!!=) Sen på Onsdag kommer ju Sandra och Daniel hit, kul med trevligt sällskap. Hörde på radion innan att det ska bli jätte varmt i slutet av vecka så det kan ju inte bli bättre!!=)



Bilder kommer nästa vecka!!


Kommentarer
Postat av: Lina

och vi kommer på freeedag ;-) hihi! härligt ni har det o gud vad nice ifall solen steker lite i veckan! jag sa till sandrix att ni får ej vara FÖR bakis på fredag för då blir det F E S T =) ser fram emot mkt spelande Malin ;-) Puss på er

2009-07-06 @ 21:16:14
URL: http://arnebollar.blogg.se/
Postat av: Sandrix (& Daniel)

Hoppas verkligen att det där varma vädret från Ryssland kommer in så vi kan sola och bada! Jag köpte en sån boll som studsar på vattner idag! :) Ni får ju inte fuska på Monopol era busar. Snart ses vi hihi. Puss gumman

2009-07-06 @ 21:54:08
Postat av: Sandrix

jag skulle skriva att ni inte fick fuskTRÄNA på monopol haha

2009-07-06 @ 22:42:38
URL: http://sandypaprika.blogg.se/
Postat av: Lina

Tack :) jag är själv väldigt nöjd med den! perfekt till en frusen kväll i glimminge ;) hälsa jeppson!

2009-07-06 @ 22:45:34
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0