Midsommar 2008!!

Har inte haft tid/orkat blogga sedan midsommar men nu blir det ändring på det. Vädret var väll så där i fredags, när alla kom vid 15.30 då var det som tur var uppehåll. Det första vi gjorde var att äta rabarberpaj med vaniljsås ute i partytälten. Och det var verkligen tur att vi hade dom(partytälten) för undertiden vi åt pajen började det ösregna. Lagom till att vi var färdiga och redo för att börja leka så var det uppehåll igen. Då kom mina, jeppes föräldrar och några till och var med när vi lekte. De vuxna var i ett lag, vi tjejer var i ett lag och killarna var i ett lag. På något konstigt sätt lyckades killarna vinna, men det var väll tur eftersom var lite negativt inställda till att vara med och leka.

Efter att vi hade lekt färdigt, gick "de vuxna" hem och vi började laga maten, som blev super god. Vi åt och drack i mängder och hade jätte kul. Efter mat var det några som gick och spelade kubb, det var plötsligt väldigt fint väder. Efter ett tag var det dags för JORDGUBBARBA, dom var riktigt goda. Sen under kvällen lektes det hela havet stormar, vi sjöng sing star, vissa hade matkrig och andra drack shotsen direkt ur flaskan. Och sen kom vi på att tequila och jordgubbar är en väldigt bra kombination. Det kan jag verkligen rekomendera=)

Vid halv tre-tiden slutade vi att dricka, då var vi 6 st kvar av 15 st sammanlagt. Dom två paren som var kvar skulle sova över så då gick vi in och bäddade och gick och la oss.
Klockan 10.30 gick vi upp och åt frukost, det blev ägg och sill macka för vissa och ingen frukost alls för andra. Efter ett tag stack Elin och Andreas hem, men Anders och Catrin vågade inte köra så dom stannade till 4 på eftermiddagen då körde snälla Björn dom hem=) Innan dom åkte hem vid 1-tiden så var vi alla svin hungriga och sugna på något flottigt, så då beställde vi pizzor och kebabtallrikar, fy fan vad det var gott.
Vi 7 på kvällen stack jag och Jeppe hem till Anders och Catrin vi saknade dom så=), med oss hade vi två chipspåsar och två dippor. När vi väl var där kom vi alla på att vi har hundriga igen så killarna åkte och köpte hamburgare på Mc Donald´s. Efter hamburgarna åt vi chipsen och kollade på en film. Vid tolv var vi trötta så jag och Jeppe åkte hem.

Här kommer lite bilder från Midsommar 2008!


Alla mätta efter rabarberpajen


Ballongleken


Jag och Jeppe åkte ut först.


Dags att äta mat...


...och pussas...


...och dricka...


...i mängder.





Söta paret, Elin och Andreas.


Dags att spela kubb.


JORDGUBBAR!!


Vissa var med och sjöng Sing Star...


...andra myste i soffan.





Fina flickor.


Min lilla Catrin och jag.


Dom nyförlovade=)


 





Dags att borsta håret...med den diskborste.


Mys mys.


Tobbe och Lotten tittade förbi.


Dom hade även med sig Rappe.


Någon råkade sitta sönder en stol.


Brödrarna Lindholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0