Gardiner och persienner!!

Nu har vi äntligen hängt upp mina efterlängtade gardiner, även persienner har kommit på plats. Har gått runt och pysslat lite....riktigt mysig. 
 
Vardagsrummet med gardiner och persienner.

Har jobbat hemifrån i dag, ska även göra det i morgon, så himla skönt med sovmorron!!=)
Skulle få frysdörren bytt i dag men självklart var det fel dörr dom hade med sig.....typiskt. Nu får vi vänta ytterligare ca 2 veckor(förmodligen ännu mer) till vi får nya dörrar till kyl och frys. Killen som var här och kollade på dörrarna tyckte nämligen att det var bättre att byta båda eftersom de hade både olika ytor och olika placering av märket. Känns lite jobbigt, har redan väntat i många  veckor nu, men det känns bra att vi ska få båda bytta då är man säker på att dom passar ihop.
Ska nog åka till ILVA i morgon, ska kolla på en spegel till hallen. Jag håller på att bli galen utan en helkroppsspegel, vi har bara en lite på toaletten. En enda spegel i ett hus på 200 kvadrat, det är verkligen konstigt tycker jag. Det är jobbit när man ska prova kläder, och framförallt när man ska prova kläder till skor, vilket är JÄTTE viktigt, och inte kunna se hur det ser ut. Hoppas vi hittar en i morgon!!=)

Kommentarer
Postat av: Catrin

Ja usch MÅSTE vara FRUKTANSVÄRT med ett hus på 200 kvadrat.... :P

2008-02-22 @ 20:50:17
Postat av: Anja

Kul med nya persienner!

Kolla in den här siten där du kan måttbeställa både <a href="http://www.dittsolskydd.se">persienner</a> och markiser. Lycka till!

2011-01-19 @ 16:18:03
URL: http://www.dittsolskydd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0