Lördagen!!

I går gick vi upp i hyffsad tid, åkte till löddeköpinge och kollade på kakel till badrummet. Gick även in på Svenska hem och köpte en present til mormor, hon fyller år på tisdag, GRATTIS mormor i förskott!!
Hittade ett kakel vi gillade på Bauhause men dom hade inte det hemma, så vi åkte vidare till Lunds kakelvaruhus. Det vi letade efter var ett vitt, blankt kakel, i måtten 10x30 el. 10x40 och på bauhause hade dom 10x30 och i lund hade dom båda måtten och dom hade även kaklet på lager. Så till slut bestämde vi oss för den som var 10x40 + ett svart kakel som vi ska ha från golv till tak bakom toalettstolen. Det är små svarta mosaikplattor med måtten 4,7x4,7, där vi hade tänkt ha 2 eller 3 plattor i bredd. Det kommer bli riktigt snyggt med det svarta kaklet eftersom vi har svarta handdukar, svart toasits och svart tvålpump. Dom ska lägga ihopa kaklet på en pall till oss, så på tisdag kan vi hämta det. Det ska verkligen bli skönt att få toaletten renoverad så att vi kan börja använda den. Toan är det enda, förrutom trappan, på den våningen som inte är renoverat.


Så här ser toalettan ut just nu.


Måste säga att jag och Jeppe var duktiga i går, vi tog tag i alla kvitton och papper, sorterade ut alla pärmar vi hade och satte de papper vi sparade i ordning. Så himla skönt att få det gjort. Vi fyllde två papperskassar med papper/kvitton vi inte behövde.



Har ätit en massa onödigt nu två dagar i rad, fy dig malin, ätit chips och naturgodis, får skärpa mig nu, jag som vatt som duktig i veckan med både mat och träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0